Peste 100 de participanţi, la prima ediţie a turneului „Şah în parc”, la Năvodari

152
Peste 100 de participanţi, la prima ediţie a turneului „Şah în parc”, la Năvodari - 24059582245701362296870186812914-1630935060.jpg

Articole de la același autor

În Parcul Central din Năvodari, a avut loc ediţia inaugurală a evenimentului „Şah în parc”, organizat de CS Năvodari. Sportivii secţiei de şah, pregătiţi de antrenorul Daniel Panainte, au disputat partide amicale cu locuitorii oraşului Năvodari.

Prin acest eveniment, s-a dorit promovarea sportului minţii în rândul cetăţenilor, iar acţiunea s-a bucurat de un real succes, peste 100 de cetăţeni ai Năvodariului luând loc la masa de joc.

„Vom continua organizarea unor astfel de evenimente şi în viitorul apropiat, scopul nostru fiind atragerea unui număr cât mai mare de copii spre practicarea acestui sport nobil”, au transmis reprezentanţii Clubului Sportiv Năvodari.

Pentru şahiştii de performanţă, urmează acum o competiţie de top: Campionatul Naţional pe echipe-Superligă, programat în staţiunea Mamaia, în perioada 1-10 octombrie.

XXX

Timp de patru zile, pe valea Prahovei, la Poiana Ţapului, au avut loc întrecerile Campionatului Naţional de şah al persoanelor cu deficienţe de vedere.

La startul competiţiei, s-au aliniat 27 sportivi din 24 judeţe. Titlul de campion al României i-a revenit lui Alexandru Piroşca, pe locul doi s-a clasat Ciprian Strete, iar pe locul trei, Mihai Dima. Cei trei, alături de Dacian Pribeanu, vor reprezenta, luna viitoare, România la Olimpiada pentru persoane cu deficienţe de vedere din Rhodos (Grecia).

Premierea a fost făcută de Marele Maestru Ciprian Nanu, membru al Consiliului Director al Federaţiei Române de Şah.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Năvodari

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3533 secunde