De ce o agenție de marketing online trebuie să ofere și servicii de producție video în 2021?

3820
Se preconizează că, până în anul 2022, 82% din conținutul online va fi reprezentat de clipuri video. Însă acesta nu este singurul motiv pentru care ar trebui să apelezi la o agenție de marketing online, care oferă servicii de producție video.

Una dintre consecințele faptului că trăim în secolulul vitezei este reprezentată de faptul că utilizatorii de internet nu acordă atenție unui clip mai mult de 8 secunde. În acest timp, consumatorii hotărăsc dacă merită sau nu să urmărească videoclipul până la capăt. În plus, imaginile în mișcare sunt mult mai ușor de înțeles decât conținutul scris, care solicită mai multă atenție, efort și timp pentru a fi parcurs.

Astfel, dacă deții un business, indiferent de dimensiunea acestuia ori de domeniul în care activezi, este important să apelezi la o agenție de marketing online, precum Videomaniax, care oferă servicii productie video de top. Membrii echipei spun că sunt „nebuni după videografie, scenarii și marketing” și te pot ajuta să capeți vizibilitate în mediul online.

Care sunt serviciile de producție video pentru care poți opta?

În cazul în care alegi să colaborezi cu echipa Videomaniax, vei avea doar de câștigat pentru că această agenție pune accent atât pe nevoile clienților, cât și pe calitatea produsului final pe care îl livrează.

Indiferent dacă îți dorești să capeți vizibilitate pe YouTube, pe TikTok ori pe rețele de social media, precum Facebook sau Instagram, această agenție de marketing online te va ajuta să îndeplinești obiectivele propuse. Iată cum arată, în linii marii, procesul de elaborare al unui clip de promovare:

1.     Setarea obiectivelor;

2.     Research asupra audienței, precum și a industriei / domeniului în care activezi;

3.     Alegerea mesajului principal care să fie transmis;

4.     Brainstorming creativ;

5.     Stabilirea poveștii și a ideii principale;

6.     Scrierea scenariului;

7.     Filmarea;

8.     Editarea clipului sau crearea animației alese.

 

Poți opta pentru diferite pachete de servicii de producție video. De exemplu, pachetul Video Basic include curatorie video, animație tipografică, animație logo, tranziții basic și curatorie audio. În cazul în care alegi varianta Original Standard sau Original Pro, vei beneficia și de efecte pro, animație logo pro și design audio pro.

Statistici despre producția video din 2021

Înainte de încheiere, descoperă câteva date referitoare la conținutul video. Statisticile din continuare ar trebui să te convingă de faptul că fiecare afacere are nevoie de servicii productie video pentru a se asigura că beneficiază de vizibilitatea pe care o merită, dar și pentru a câștiga clienți noi!

·       60% dintre companiile din întreaga lume integrează videoclipuri în strategia lor de marketing;

·       94% dintre acestea vor continua să utilizeze conținut video și în viitor;

·        68% dintre antreprenori consideră că obțin mai multe câștiguri din conținutul video decât din Google Ads;

·       49% dintre cei care apelează la promovare video declară că sunt mai conectați cu audiența lor.

Totodată, trebuie menționat faptul că aproximativ 66% dintre companii nu creează conținut video pentru că acest proces consumă prea mult timp, 41% pentru că li se pare prea complicat, iar 37% renunță la o astfel de strategie pentru a economisi bani. Însă toate aceste probleme pot fi rezolvate dacă alegi să colaborezi cu Videomaniax, o agenție care îți va livra cele mai bune rezultate la prețuri accesibile!

Articol realizat de www.iagency.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3206 secunde