Peste 2.000 de copii participă la "Cupa 1 Iunie"

453
Peste 2.000 de copii participă la
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, cu Asociațiile Județene de sport și cu structurile sportive constănțene, organizează, între 28 mai și 5 iunie, cu sprijinul autorităților locale, "Cupa 1 Iunie". Sub sloganul "Vino să ne jucăm împreună", întrecerea se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani.
La Constanța, dar și în județ, vor avea loc întreceri de yachting, gimnastică aerobică, gimnastică, lupte, judo, tir cu arcul, box, jocuri de mișcare din arte marțiale, tenis, volei, mini-rugby, S-rugby, șah, scrimă, atletism, haltere, canotaj, acțiuni rezervate persoanelor cu dizabilități, acțiuni organizate în școli și grădinițe, acțiuni de tineret. La eveniment s-au înscris 2.050 de copii.
Elena Frîncu, directorul executiv al DJST Constanța, a declarat că întrecerea își propune să-i facă pe copii să îndrăgească sportul și să înțeleagă ce înseamnă a face sport.
***
"Prin această acțiune de masă, le transmitem un gând frumos copiilor comunității. Ne bucurăm că acest proiect de excepție a împlinit 21 de ani. În afară de Crosul Olimpic, este cea mai frumoasă întrecere. Cupa urmărește să completeze ce nu fac profesorii de educație fizică la ore. Îmi doresc din suflet să nu fie doar o acțiune bifată, ci să-și atingă scopurile. Muncim de o lună și jumătate la acest proiect, care costă 25.000 lei"
Elena Frîncu,
director DJST Constanța

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 28 Mai 2011
Stire din Sport : "Marinarii", mari favoriți
Pagina a fost generata in 1.4108 secunde