Peste 200 de velieri sunt așteptați la Regatta Callatis 2015

198
1
Peste 200 de velieri sunt așteptați  la Regatta Callatis 2015 - peste200yachting-1440606101.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, Marina Eforie va găzdui Regatta Callatis 2015, contând ca a doua și ultima etapă a Trofeului Black Sea Sailing, aflat la ediția a IV-a. La linia de start se vor alinia 35 de veliere și peste 200 de performeri. Regatta Callatis 2015 va fi compusă dintr-o cursă offshore și două curse inshore.

Regatta Callatis este organizată de Asociația Black Sea Sailing în par-teneriat cu Clubul Sportiv Black Sea Competition, Clubul Nautic Român și FAPT Sailing Club, cu sprijinul Marinei Eforie și Sail Adventures.

Trofeul Black Sea Sailing 2015 este inclus în calendarul competițional stabilit de Federația Română de Yachting și este or-ganizat de Asociația Black Sea Sailing.

Trofeul Black Sea Sailing se află la a 4-a ediție și este compus din 2 etape: Regatta Poseidon și Regatta Callatis. Acestea, împreună cu alte 3 etape - Regatta Regina Maria, Regatta Life Harbour și Regatta Bricul Mircea formează Romania Cup 2015, organizată în parteneriat cu Life Harbour și Yacht Club Regal Român.

Competiția din acest week-end este cel mai așteptat eveniment de yachting din țară, iar la finalul acestor trei zile, se vor desemna câștigătorii Regattei Callatis 2015, câștigătorii Trofeului Black Sea Sailing, ediția a IV-a, dar vom afla și cine sunt marii câștigători ai Romania Cup 2015 la yachting.

Comentează știrea

UnOm
27 august 2015
Velieri, veliere, velisti

Doamna Sandra Mihaila, pot fi 200 de velisti (oameni care practica sportul cu vele, pasionati ai yachtingului) sau pot fi veliere (nava care folosește ca mijloc de propulsie numai velele). "Velieri" asa cum ati ales dumneavoastra sa puneti in titlu este un termen ce nu are semnificatie in limba romana, cu atat mai putin in acest context. Iar daca alegeti sa folositi termenul "veliere", sunt asteptate aproximativ 35 (de ambarcatiuni)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.452 secunde