România - Insulele Cook 46-7, la CM de rugby juniori U20

Petreanu, evoluție de senzație

532
Constănțenii fac legea la Campionatul Mondial de rugby rezervat juniorilor sub 20 de ani, divizia a doua valorică, întrecere care se desfășoară, în aceste zile, în Chile.

Naționala României a obținut, sâmbătă seară, cea de-a doua victorie pe tărâm sud-american. După succesul (28-26) cu Namibia, "stejăreii" antrenați de Constantin Vlad, Adrian Costache și Virgil Năstase s-au impus categoric, cu scorul de 46-7 (19-0), în fața reprezentativei Insulelor Cook, marcând nu mai puțin de opt eseuri.
Bogdan Petreanu (trei eseuri, dar și un cartonaș galben, văzut în min. 40) și Cristian Munteanu (două eseuri), de la CS Cleopatra Mamaia, au fost cei mai buni de pe teren, trăgând echipa după ei. Dintre constănțeni, locuri în XV-le titular au mai prins Petre Zapan, Ionuț Puișoru, de la CS Cleopatra, Alexandru Mitu și Mihăiță Zainea, de la RCJ Farul, în timp ce alți doi fariști, Florin Enache și Ionuț Florea, au fost rezerve.
Astfel, România U20 acumulează maximum de puncte, ocupă locul întâi în grupă și se îndreaptă cu pași siguri către marea finală, în care, cel mai probabil, adversară va fi Georgia. Următorul meci al tricolorilor este programat pe data de
23 aprilie, în compania reprezentativei țării gazdă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1628 secunde