Dinamo - RCJ Farul 50-17, în Divizia Națională de rugby

Prea multe erori…

534
Etapa a opta a play-off-ului Diviziei Naționale de rugby a purtat ghinion celor de la RCJ Farul, lămurind totodată lucrurile în partea superioară a ierarhiei. Sâmbătă, "marinarii" antrenați de Leodor Costea și Gheorghe Florea au pierdut partida cu Dinamo, disputată la București, cu scorul de 17-50 (3-19).
Superioritatea dinamoviștilor, în special pe înaintare, a fost evidentă, gazdele profitând și de numeroasele erori în tușă ale Farului, pe acest fond marcând trei eseuri încă din prima repriză. Constănțenii nu s-au mișcat rău, dar au greșit pasa decisivă în trei situații de eseu iminent și nici nu au placat foarte convingător.
Celelalte rezultate din play-off: Steaua București - U Baia Mare
36-8, RCM Timișoara - U Cluj 10-13.
În urma acestui eșec, Farul rămâne pe locul trei în clasament, cu 26 de puncte, și își poate lua adio de la primele două poziții, care permit disputarea semifinalei pe teren propriu. Lideră este Steaua (35 p), secondată de Dinamo (32 p).
Etapa viitoare (miercuri, 23 apri-lie) programează întâlnirile RCJ Farul - Steaua (stadion "Farul", ora 15), U Baia Mare - U Cluj și Dinamo - RCM Timișoara.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8379 secunde