Petrolul Ploieşti l-a transferat pe atacantul kosovar Albin Berisha de la FC Ballkani

232
Petrolul Ploieşti l-a transferat pe atacantul kosovar Albin Berisha de la FC Ballkani - transfer-petrolul-1707143400.jpg

Articole de la același autor

Clubul de fotbal Petrolul Ploieşti a anunţat, luni, pe site-ul său oficial, transferul lui Albin Berisha (23 de ani), atacant kosovar care a evoluat până acum la FC Ballkani.

„Transferul atacantului Albin Berisha la FC Petrolul Ploieşti s-a oficializat astăzi, jucătorul kosovar semnând cu gruparea noastră un angajament valabil până la finalul stagiunii 2026-2027. De două ori campion în Kosovo, Albin Berisha (23) vine la Petrolul să-şi confirme calităţile de golgheter. Berisha a jucat în ultimele două sezoane pentru FC Ballkani, inclusiv în preliminariile Ligii Campionilor, ale Europa League şi în grupele Conference League, iar în actuala ediţie de campionat a punctat de şapte ori în cele 18 meciuri disputate”, se arată pe site-ul citat.

În cariera sa de până acum, fotbalistul a mai evoluat pentru KF Laci (Albania), FC Besa (Kosovo) şi KF Liria (Kosovo).

Albin Berisha este al doilea atacant transferat de Petrolul Ploieşti în ultima perioadă, după nigerianul Christian Irobiso, împrumutat la 25 ianuarie de la gruparea saudită Al-Ula.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 10 Decembrie 2023
Stire din Sport : Superliga: Farul - Petrolul 3-1
Pagina a fost generata in 3.0779 secunde