Liga Naţională de baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep, înfrângere în partida de la Arad

257
Phoenix CSU Simona Halep, înfrângere în partida de la Arad - phoenix-1616945277.jpg

Articole de la același autor

Echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep a fost învinsă, cu scorul de 55-76, de FCC Baschet UAV Arad, într-o partidă disputată în Sala Victoria din Arad, contând pentru etapa a 21-a a Ligii Naționale.

Gazdele au tranșat în favoarea lor soarta partidei până la pauza principală, adjudecându-şi primele două sferturi cu 20-10, respectiv 24-17. Formaţia constănţeană, antrenată de Miroslav Popov, a avut o tresărire de orgoliu în sfertul trei, câştigat cu 15-12, însă sfertul patru a fost controlat tot de arădence, 20-13.

De la Phoenix CSU Simona Halep, cea mai bună jucătoare a fost americanca Tierra Henderson, autoare a 26 de puncte, 12 recuperări şi patru pase decisive.

„Oboseala acumulată, în ultima perioadă, din cauza deplasărilor lungi, programul încărcat, dar și valoarea adversarului și-au spus cuvântul din plin în penultima noastră confruntare din sezonul regulat al Ligii Naționale.

În ciuda eșecului de la Arad, ne consolăm cu gândul că am avut astfel ocazia de a ne verifica încă o dată nivelul înaintea meciurilor din play-off-ul campionatului.


Chiar dacă timpul pe care îl avem la dispoziție este unul foarte scurt, avem convingerea că ne vom îmbunătăți modul de exprimare din teren și vom arăta o altă față în ultima parte a sezonului”, a declarat preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu.

Echipa constănţeană ar fi trebuit să joace şi un al doilea meci, cu Universitatea Cluj, însă mai multe dintre componentele lotului grupării ardelene sunt infectate cu virusul Covid-19, astfel încât partida a fost amânată.

XXX

Iată rezultatele înregistrate în celelalte partide din week-end: ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe - CS Municipal Satu Mare 73-68, ACS KSE Târgu Secuiesc - CSU Rookies Oradea 102-27, FCC Baschet UAV Arad - CS Municipal Alexandria 74-29, CSTBv CSU Olimpia Braşov - CS Rapid Bucureşti 89-79 CS Municipal Târgovişte - CS Agronomia Bucureşti 48-54.

În clasament, Phoenix CSU Simona Halep ocupă locul cinci, cu 31 de puncte din 21 de jocuri. Lideră este ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (42 p, 21 j), urmată, în ordine, de FCC Baschet UAV Arad (39 p, 22 j), CS Municipal Satu Mare (37 p, 20 j) şi CSTBv CSU Olimpia Braşov (33 p, 19 j). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4302 secunde