Piloții își turează motoare la maxim pentru Raliul Deltei

153
Piloții își turează motoare la maxim pentru Raliul Deltei - sportraliuldeltei-1363106270.jpg
Revenind în campionat după 20 de ani, Raliul Deltei se va desfășura în perioada 27 mai - 1 iunie, la Tulcea, și este etapa a treia din Campionatul Național. La startul acestei competiții, vor fi invitați și numeroși piloți străini, care vor concura alături de piloții CNR, obiectivul principal fiind readucerea județului Tulcea pe harta automobilismului sportiv românesc și transformarea acestui eveniment într-un spectacol automobilistic memorabil pentru sportivii participanți și publicul prezent, astfel încât Raliul Deltei să devină o tradiție. 

"Atunci când am decis să organizăm din nou Raliul Deltei, principalul obiectiv a fost promovarea acestei zone din punct de vedere turistic. Evenimentele sportive sunt un factor de imagine excelent. Sunt sigur că încă din primul an vom reuși să atragem un număr mare de turiști în zonă și că Raliul Deltei va fi un eveniment de succes. Pe viitor, vrem să creștem această competiție și să devină un eveniment de talie europeană", a spus organizatorul Raliului Deltei 2013, Mihai Tănase. 

Raliul va păstra structura inițială a edițiilor 1980-1993. Astfel, vor fi zece probe speciale, din care patru distincte: Telița, Cocoșu, Babadag, Parc Eoliene, Agighiol, desfășurate în zona centrală a județului Tulcea, cât și două super speciale care se vor desfășura chiar în centrul municipiului Tulcea. 

"Sunt convinsă că vom transforma acest eveniment într-unul de mare spectacol, ce va deveni marcă a Tulcei și a Dobrogei turistice, pentru împătimiții de gen, dar și pentru publicul larg", a spus președintele Asociației Litoral - Delta Dunării, Corina Martin.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3679 secunde