"Pitbull", Zmărăndescu și Ciumac au luat bătaie la Constanța

4357

Articole de la același autor

Luptătorii bulgari au câștigat cu 4-3 "Bătălia Balcanilor", cei mai experimentați componenți ai echipei României pierzând meciurile disputate.

Gala de Local Kombat "Bătălia Balcanilor", desfășurată, vineri seară, la Pavilionul Expozițional din Constanța, i-a revenit echipei bulgare, vecinii de la sud de Dunăre câștigând patru dintre cele șapte meciuri contra româ-nilor.
Tricolorii au avut în formație trei luptători cu nume grele, Ionuț "Pitbull" Atodiresei, Cătălin Zmărăndescu și Tolea Ciumac, însă, surprinzător, toți trei au pierdut, "Pitbull" la K1, iar ceilalți doi în lupte după reguli MMA (arte marțiale mixte). Onoarea României a fost salvată cât de cât de luptători cu mai puțină experiență, precum Andrei Stoica sau Adrian Marc.
Atodiresei a fost învins la cate-goria 65 kg de Veselin Veselinov, cel mai valoros sportiv cu care bulgarii au venit la Constanța. Intrat cu dezavantaj în ultima repriză, Ionuț a încercat să răstoarne meciul, dar nu a reușit, făcând cunoștință și cu podeaua, și cu numărătoarea arbitrului.
Aventura lui Tolea a fost foarte scurtă. Deși a intrat mare și tare în sală, echipat cu o ținută… aproxi-mativă de comando și cu o imitație de mitralieră pe umăr, Ciumac a fost pus la pământ de adversarul său, Julian Chilikov, dintr-un singur pumn (care i-a zburat și proteza din gură), la puțin timp de la începutul primei reprize. Arbitrul a pus capăt meciului, Tolea contestând însă decizia.
Și Zmărăndescu a ieșit șifonat din partida cu Kamen Georgiev, ultima luptă a galei, decisivă în stabilirea învingătoarei bilateralului. Fosta "gorilă" a lui Gigi Becali a cedat pe final, acuzând o accidentare (ruptură musculară).
Andrei Stoica în schimb a făcut spectacol în meciul (și el scurt) cu Georgi Bliznakov (categ. +91 kg), pe care l-a zăpăcit cu loviturile de picior aplicate. Un alt bulgar, Krasimir Kolev, s-a ales cu mâna ruptă în disputa cu Adrian Marc, tot de la categoria +91 kg, Kolev fiind nevoit astfel să abandoneze.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5436 secunde