Mâine seară, la Pavilionul Expozițional

"Pitbull", Zmărăndescu și Tolea Ciumac "mușcă" din bulgari

902
Românii se bat pe viață și pe moarte cu bulgarii, mâine seară, de la ora 21,30, la Pavilionul Expozițional din Constanța, în cadrul Galei Local Kombat "Bătălia Balcanilor".
Printre cei șapte români care vor evolua se află și cunoscuții Ionuț Atodiresei ("Pitbull"), Cătălin Zmărăndescu și Tolea Ciumac, programul întâlnirilor fiind: Ionuț Atodiresei - Veselin Veselinov (categ. 65 kg), Cătălin Zmărăndescu - Kamen Georgiev (reguli MMA - mixed martial arts), Tolea Ciumac - Julian Chilikov (reguli MMA), Andrei Stoica - Georgi Bliznakov (categ. +91 kg), Andrei Dumitru - Petar Valkov (categ. +91 kg), Adrian Marc - Krasimir Kolev (categ. +91 kg), Lucian Danilencu - Todor Todorov.
Promotorul Eduard Irimia a declarat, pentru "Cuget Liber", că întâlnirea de vineri seară este revanșa galei de acum șapte ani, de la Ploiești, când românii i-au bătut pe bulgari. "Vecinii noștri de la sud de Dunăre vor căuta acum să se revanșeze pentru acea înfrângere și pornesc în avantaj, având trupă mai experimentată decât a României. În afară de Atodiresei, Zmărăndescu și Ciumac, restul băieților noștri sunt începători, fără experiență, selectați în urma galelor Se caută un greu", ne-a mai spus Irimia.
Cântarul oficial al "Bătăliei Balcanilor" are loc astăzi, de la ora 14,30. Întâlnirea de mâine seară va fi transmisă în direct atât în România (sport.ro), cât și în Bulgaria.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.4477 secunde