Liga Națională de handbal masculin

Poli Iași - HC Dobrogea Sud, în direct, pe TVR 2

308
Poli Iași - HC Dobrogea Sud, în direct, pe TVR 2 - poliiasi-1506099877.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța joacă, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 16, pe terenul Politehnicii Iași, într-un duel din etapa a IV-a a Ligii Naționale. Partida va fi transmisă, în direct, pe TVR 2. 


După trei runde, situația din clasament a echipei antrenate de francezul Christian Gaudin nu este tocmai roz: doar locul 9, cu doar patru puncte. HC Dobrogea Sud a înregistrat o victorie, în deplasare, cu CSM București (29-26), dar și alte două rezultate de-a dreptul surprinzătoare, la Sala Sporturilor: 23-29 cu CSU Suceava și 20-20 cu Politehnica Timișoara. 


Echipa din Moldova este una din cele două formații care nu a acumulat niciun punct în acest început de sezon, alături de CSM Focșani. 


De asemenea, juniorii 1 de la HCDS înfruntă, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 12, la Sala Sporturilor, pe CSS Galați, iar juniorii 2 vor întâlni, duminică, 24 septembrie, de la ora 12, tot la Sala Sporturilor, pe CS Năvodari. 


Duminică, de la ora 17, HC Dobrogea Sud ll Constanța va primi vizita celor de la CSM Botoșani, în etapa a doua a Diviziei A. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8889 secunde