Portarul Adrian Vlas s-a alăturat lotului de avarie de la Farul

2161
Portarul Adrian Vlas s-a alăturat lotului de avarie de la Farul - deab7c87f4bff3dd50723b45b2032910.jpg
Șchiopu și Barbu au condus, ieri, al doilea antrenament al grupului de jucători pe care l-au încropit în așteptarea unor vremuri mai bune, care par, însă, foarte îndepărtate.

Cei doi veterani au avut sub comandă, ieri dimineață, 15 jucători, antrenamentul desfășurându-se tot pe terenul secund al Farului, de la ora 8,30. Față de efectivul de la prima ședință de pregătire, de marți după-amiază, au lipsit trei dintre juniori, Scupra, Copaciu și Ianuși, dar, ca noutate, a fost prezent portarul Adrian Vlas.
Ceilalți seniori au fost Răuță, Isleam, Pașcovici, Șerban (24 ani, un mijlocaș central de la CFR) și Uzun (19 ani, atacant), iar dintre juniori au evoluat Bubuleandră (17 ani, atacant), Sescioreanu (17 ani, fundaș stânga, mijlocaș stânga), Ismail (17 ani, mijlocaș central), Mocanu (17 ani, atacant, mijlocaș dreapta), Frățilă (17 ani, fundaș central, mijlocaș la închidere), Fătu (18 ani, fundaș central), Culețu (15 ani, fundaș stânga) sau Gula (18 ani, mijlocaș stânga).
Strădaniile lui Șchiopu și Barbu par zadarnice însă, de vreme ce conducerea Farului nu se arată interesată de situația actuală, nemaidând de mult timp un semn de viață. La sediul grupării nu mai vine nimeni dintre șefi, iar ieri, la ora 11, clubul era pustiu, excepție făcând câțiva muncitori, care, deși sunt neplătiți de șase luni și se descurcă tot mai greu, continuă, în virtutea inerției, să asigure treburile curente.
Angajații, atâția câți au mai rămas, speră totuși că va sosi cineva să vorbească și cu ei. "Am înțeles că patronul Giani Nedelcu a spus că va veni săptămâna aceasta. Am încercat să-l sun pe mobil, dar nu răspunde", a declarat un angajat. Imobilismul patronilor poate avea legătură și cu zvonurile din ultimele zile cum că Farul nu va fi programată în campionat, la locul ei din Liga a II-a jinduind mai multe echipe.

"Cantonament" la Bâlea Lac
Pentru evitarea căldurilor mari, Șchiopu și Barbu au programat antrenamentele din restul zilelor acestei săptămâni de la ora 8,30. Cristi Șchiopu, care, la 36 de ani, și-a agățat ghetele în cui, a intrat deja în pielea antrenorului și îi îndrumă de pe margine pe juniori. "Dă gol!", "Calm!", "Joacă, Bubuleandră!", "Henț, galbenul!", "Stânga, pas!", "Gata, băieți!", strigă Cristi. "Mă simt bine în noua postură, dar îmi pare rău că trebuie să trec printr-o asemenea situație la Farul. Sperăm, totuși, ca problemele să se rezolve într-un fel. Să vedem, poate discutăm cu patronii zilele acestea", a declarat Șchiopu, pentru "Cuget Liber".
"Noi ne pregătim, poate iese ceva, iar Farul va putea totuși să joace în campionat", ne-a spus și unul dintre puști, Mocanu. Slabe speranțe însă, având în vedere modul în care se mișcă lucrurile. Unii dintre jucători mai făceau și haz de necaz: "E bine, ni s-a promis un cantonament de șase zile la Bâlea Lac". Altfel, la antrenamentul de ieri, Ion Barbu a fost urmărit de pe margine de soția sa Rodica și de fiica celor doi, Maria Arina.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2444 secunde