Farul vrea să bage Timișoara în sperieți cu Rambo

1154
Farul vrea să bage Timișoara în sperieți cu Rambo - 05a22bc5d471ce277a5e9b234081d475.jpg
Farul Constanța susține, sâmbătă, 31 iulie, la Timișoara, pe terenul lui RCM, meciul din etapa a doua a play-off-ului Ligii Naționale de rugby. În prima rundă, la finele lunii mai, Farul a pierdut în deplasare, la Dina-mo, scor 18-37, în vreme ce echipa bănățeană a cedat și ea, în propriul fief, 3-36 cu Știința Baia Mare. Meciul direct de sâmbătă le găsește pe cele două combatante pe locurile șase (Timișoara) și patru (Farul).
Constănțenii vin după un stagiu de pregătire la Piatra Arsă, după care au susținut trei meciuri de verificare, toate câștigate: 17-14 cu Steaua (la București), 68-5 cu Rulmentul (la Bârlad) și 89-0 cu o echipă formată din jucători de la Mangalia și Năvodari, partidă susținută pe stadionul "Mihai Naca" din Constanța.
Astfel că fariștii abordează cu încredere partida de la Timișoara. "Băieții sunt pregătiți pentru acest meci oficial, încărcându-și bateriile la Piatra Arsă, unde antrenamentele au decurs foarte bine. Venim și după trei victorii în amicale, care ne-au ridicat moralul. Ne punem mari speranțe și în frații samoani Rambo și Alvin Tavana, care sunt convins că ne vor ajuta mult", a declarat antrenorul Farului, Mircea Paraschiv.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3609 secunde