Academia Hagi joacă pe "Farul" cu Barcelona, Real Madrid și Galatasaray

1540
Academia Hagi joacă pe
Arena constănțeană va găzdui, luna viitoare, două turnee internaționale de fotbal, la care participă formații U-17 și U-15 de renume mondial.

Academia de Fotbal "Gheorghe Hagi" organizează, în luna august a acestui an, "Talent Cup" și "Cupa Stelelor Estului", cu participarea a zece echipe de la nouă cluburi din Europa, cărora li se vor adăuga două echipe ale Academiei.
La "Talent Cup" evoluează jucători născuți după 1 ianuarie 1993 (Under-17), întrecerea derulându-se între 10 și 12 august. Participă FC Barcelona, Real Madrid (Spania), Galatasaray Istanbul (Turcia) și Academia Hagi. Se va juca fiecare cu fiecare, iar la final se va alcătui clasamentul. Meciurile au fost programate pe 10, 11 și 12 august, de la orele 18 și 20.
"Cupa Stelelor Estului", întrecere rezervată jucătorilor născuți după 1 ianuarie 1995 (Under-15), se joacă în perioada 17 - 21 august. Participă opt echipe: Academia de Fotbal "Ferenc Puskas" (Ungaria), Dinamo Kiev (Ucraina), Dinamo Moscova (Rusia), Galatasaray Istanbul, Legia Varșovia (Polonia), Levski Sofia (Bulgaria), Partizan Belgrad (Serbia) și Academia Hagi.
Formațiile vor fi împărțite în două grupe de patru, urmând ca, în funcție de situarea în serie, să joace apoi partidele de clasament. Meciurile din grupe au loc pe 17, 18 și 19 august, iar finalele pe 21 august, 20 august fiind zi de pauză.

"Este pentru prima dată când o entitate privată organizează în România turnee de fotbal cu participare internațională. Organizarea acestor două întreceri reprezintă unul dintre obiectivele Academiei noastre: să ofere jucătorilor șansa de a participa la competiții puternice cu echipe din afara României. Cele două evenimente sunt o premieră, atât prin numărul echipelor participante, cât și prin numele lor, și se doresc a fi puncte de reper în calendarul turneelor internaționale de fotbal din Europa"
Gică Hagi

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.388 secunde