Suporterii se organizează pentru a recupera semnele distinctive ale Farului

1603
Suporterii se organizează pentru a recupera semnele distinctive ale Farului - d631feda7bd1bb643e1c42f8569fcf11.jpg
Fanii clubului constănțean s-au întâlnit, ieri, în Mamaia, unde au pus la cale înființarea Asociației Suporterilor FC Farul.

Suporterii FC Farul nu doresc ca identitatea și istoria de 90 de ani a clubului să se piardă, în eventualitatea (foarte probabilă) în care gruparea constănțeană va fi declarată falimentară. În acest scop, ieri, cu ocazia unei ședințe desfășurate în Mamaia, fanii au hotărât înființarea Asociației Suporterilor FC Farul, cu scopul declarat de a se implica în recuperarea semnelor distinctive ale clubului (palmares, siglă, culori, nume).
"Suntem deciși să nu lăsăm Farul să moară. Scopul nostru e la vedere. Este corect ca semnele distinctive să aparțină de cei cărora le pasă de Farul, să nu ajungă pe mâini străine. E o chestie de suflet, iar sufletul Farului sunt suporterii", a declarat, pentru "Cuget Liber", liderul fanilor, Sorin Mihăilescu.
Suporterii constănțeni s-au ghidat după modelul "UTA", ai cărei fani, grupați în Suporter Club UTA, dețin semnele distinctive ale echipei, înregistrate la OSIM.
În perioada următoare, se va lucra pentru întocmirea actelor de înființare a Asociației (statutul e aproape definitivat), iar miercuri seară, de la ora 21, la stadion (la tribuna oficială), va avea loc o nouă întâlnire, în cadrul căreia se va vedea dacă se mai pot face înscrieri, ca membri fondatori sau ca membri.
La întâlnirea de ieri s-a fixat și structura de conducere: președinte - Adrian Tincu, vicepreședinte - Mihai Babu, membri: câte unul de la fiecare brigadă, Fervent - Güner Abdula, Aria Ultra - Antonio Șatran și Baricada - Gheorghe Florescu și doi fani din grupul celor mai vechi, Cosmin Anghel - de la tribuna întâi și Liviu Zglobiu - de la tribuna a doua. "Vom lupta împreună pentru Farul", s-au angajat reprezentanții brigăzilor.
Altfel, sâmbătă, antrenorul Petre Grigoraș a purtat discuții cu reprezentanți ai Consiliului Județean Constanța. Cum, pe parcursul întâlnirii și la finele ei, lucrurile nu au fost foarte clare (CJC avansând și varianta unui club de Liga a III-a cu care să se pornească la drum), discuțiile au continuat și ieri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2897 secunde