Naționala de rugby nu va avea viață ușoară în barajul de calificare la Cupa Mondială 2011

Posibilii adversari ai "stejarilor" au bătut recordul de invincibilitate al Noii Zeelande și Australiei!

6175
Posibila adversară a naționalei de rugby a României în barajul pentru calificarea la Cupa Mondială din Noua Zeelandă 2011, reprezentativa Lituaniei, a reușit cea de-a 18-a victorie consecutivă: 77-5 cu Serbia, rezultat care îi dă speranțe că poate ajunge la turneul final.
Grație acestui succes, lituanienii îi depășesc pe neozeelandezi și pe australieni, care dețineau recordul pentru cele mai multe victorii consecutive - 17.
Echipa Lituaniei a început această serie de victorii în data de 27 mai 2006, împotriva Ungariei, la Esztergom, și a reușit să întreacă în acești patru ani formații reprezentând 12 națiuni.
Imediat după meciul contra Serbiei, căpitanul Mindaugas Misevicius a declarat că scopul lor este să ajungă la Cupa Mondială. Lituanienii au reușit să câștige Divizia 3A din Cupa Europeană a Națiunilor și să promoveze în eșalonul superior.
Pe 8 mai, Lituania va juca împo-triva Ucrainei, echipa învingătoare urmând a înfrunta România pentru calificarea la CM.

Rugby la Vama Veche
Asociația Județeană de Rugby Cluj și autoritățile locale din Vama Veche organizează, în intervalele 19-25 iulie și 26 iulie - 1 august tabere rugbistice pentru copii și juniori, sportivi cu vârste cuprinse între 10 și 18 ani.
Conform site-ului frr.ro, fiecare participant trebuie să achite 350 de lei pentru șapte zile, în preț fiind inclusă cazarea (tabără de corturi) și masa (restaurant / terasă). Transportul va fi suportat de cluburi.
Înscrierile se fac până în data de 1 iunie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0548 secunde