Premianții primului turneu de squash de la Constanța

2077
9

19 iubitori ai exercițiului fizic au venit să se întreacă, în week-end-ul trecut, la Turneul West Side. Ei vor rămâne în istoria sportului drept participanți la primul concurs de squash organizat vreodată la Constanța.

Nou intrat în familia sportului constănțean, squash-ul prinde din ce în ce mai mult la public, dovadă faptul că, la cea dintâi competiție oficială organizată de West Side, în incinta Maritimo Center, s-au înscris nu mai puțin de 19 concurenți. Timp de două zile, ei au "încins" mingiile pe cele două terenuri, meciurile excelând la capitolul spectaculozitate.
Deși organizatorii concepuseră două secțiuni, masculin și feminin, turneul s-a jucat, totuși, în sistem Open, pentru că pe lista înscrierilor figura o singură fată, Andreea Buhociu. Ea s-a descurcat mai mult decât onorabil, a demonstrat că are o bună condiție fizică și i-a pus în dificultate pe mulți dintre adversarii săi.
Dar, să dăm Cezarului ce-i al Cezarului și să spunem că titlul de campion i-a revenit lui Lucian Ciaciu, care, în marea finală, l-a învins pe Daniel Stoenciu. Pentru ultima poziție a podiumului, s-au înfruntat Dan Bujor și Florin Gulimănescu, victoria revenindu-i lui Bujor.
Bună dispoziție a fost - cum altfel -, și la festivitatea de premiere, unde amatorilor de sport li s-au oferit băuturi răcoritoare, tricouri, ceasuri, abonamente la terenurile de squash, vouchere pentru bowling sau saloane de înfrumusețare și multe alte premii surpriză. Cele mai râvnite au fost, însă, cele două trofee oferite de Direcția pentru Sport și Tineret a Județului Constanța, instituție parteneră în proiect.
"Ne bucurăm că prima ediție a turneului a fost una de succes, au fost mulți participanți, a existat bucuria întrecerii. Ne dorim ca turneul să devină o tradiție, să înființăm liga de squash, să oferim constănțenilor cadrul ideal pentru a face sport. Următoarea acțiune pe care o vom organiza va avea loc de 8 Martie", a declarat, pentru "Cu-get Liber", Corina Kelemen, reprezen-tanta departamentului de marketing din cadrul West Side Squash.

Iată și lista completă a participan-ților la primul con-curs de squash din istoria sportului constănțean: Lucian Ciaciu, Daniel Stoenciu, Dan Bujor, Florian Gulimănescu, Adrian Ghiță, Remus Bălan, Andreas Bălan, George Lupescu, Daniel Căpitan, Lucian Ilie, Radu Andrei, Cosmin Văideanu, Vali Chiriță, Alex Chiriță, An-dreea Buhociu, Constantin Ostache, Daniel Chivu, Io-nuț Bârzan și Bogdan Văsâi.



Comentează știrea

andrea
21 februarie 2012
nasul meu e campion!

felicitari, nasule, desi nu ne-am vazut de mai bine de 20 de ani, te felicit ca ai castigat!

cristi
21 februarie 2012
cezaru

bravo frate-miu,esti tare!!!! esti kiar istoric!!!!

IONELA
21 februarie 2012
PENTRU UN AS

ESTI CEL MAI TARE . AI INTRAT IN ISTORIE. FELICITARI

lemnaru gabriela
21 februarie 2012
squash

Super tare,am trait emotiile acestui campionat la debutul sau alaturi de sotia campionului,care este prietena mea.Dupa cateva partide intre concurenti cu actualul campion in sinea mea banuiam ca o sa castige pentru ca este un tip ambitios,cu coloana vertebrala asa cum trebuie sa fie un adevarat sportiv...si iata ca ceia ce am banuit sa si implinit.La cat mai multe campionate castigate in ce domenii vrei tu.Felicitari Luci

OLIMPIA
21 februarie 2012
MENS SANA IN CORPORE SANO

CEL MAI TARE DIN ...TEREN

provocare
21 februarie 2012
cicek

te astept pe teren . sa vad ce poti.

doly
21 februarie 2012
externe

super beton,te astept sa faci istorie si in norvegia...felicitari esti tare....tine-o tot asa

Tantarul
22 februarie 2012
Felicitari!

Bravo, campionule, tine-o tot asa! Suntem mandre de tine! Un grup de fane sincere si dezinteresate. P.S. Pentru impresariere, stii unde ne gasesti...

Filip
7 martie 2012
Cel mai tanar participant

De mentionat ca cel mai tanar participant a fost Andreas Balan, in varsta de 12 ani si clasat pe locul 7 din 19 concurenti. Felicitari Andreas!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2626 secunde