Sorin Paraschiv și Vali Badea au venit să ducă Farul în Liga I

1919
10
FC Farul a efectuat, ieri, primul antrenament după revenirea din cantonamentul din Antalya. În afara jucătorilor deplasați în Turcia și a lui Sorin Paraschiv, sosit la echipă în timpul stagiului de pregătire de la Kemer, la antrenamentul de la ora 14.30 și-a făcut apariția și fostul golgheter al Stelei, Vali Badea.
"Am venit la FC Farul cu inima deschisă. Inițial, am discutat cu cei din conducerea clubului să mă pot antrena alături de echipă și dacă nu prind un contract în străinătate să rămân aici. Nu s-a concretizat nimic și am ajuns la un acord cu conducerea Farului pentru un contract valabil până la finalul campionatului, însă, dacă vom reuși să promovăm, cu siguranță voi fi interesat să rămân să joc la Constanța în Liga I. Farul are un grup bun cu jucători cu experiență și un antrenor tânăr, care își dorește să facă performanță. Trecerea de la Liga I în Liga a II-a este un pas înapoi, însă așa este în orice meserie, ai parte și de urcușuri și de coborâșuri, important este să nu cedezi și să mergi înainte. Știu că, în Constanța, Steaua are foarte mulți suporteri și sper ca, odată cu venirea mea și a lui Vali Badea, fanii să vină în număr cât mai mare alături de echipă. Și odată cu fanii poate vor veni și oameni importanți de afaceri din oraș care să contribuie la susținerea Farului, pentru că o echipă de fotbal nu este ușor de susținut financiar. Importante vor fi rezultatele din primele etape, dacă vom începe bine și vom urca repede în clasament, vom avea și sprijin", a declarat Paraschiv.
La rândul său, Vali Badea a spus că își doreș-te foarte mult să promoveze cu Farul în Liga I.
"Sper să fiu sănătos și să pot să joc, să am meciuri în picioare. Îmi doresc mai mult ca oricine să joc și să marchez, vreau să fie și suporterii mulțumiți. Sper să fie într-un ceas bun. Știu că Dică a ajuns la Viitorul și mă bucur pentru el, însă, chiar dacă în perioada când jucam la Steaua am avut multe de învățat de la el și m-a ajutat să marchez multe goluri, la întâlnirea directă vom fi adversari și voi da totul pentru a înscrie și a ajuta FC Farul să câștige acel meci", a declarat Vali Badea. 

Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

juve
21 februarie 2012
promovare fara crrapidisti

bine ca nu ati spurkat clubul cu vreo c[ioara de la crrapid ......ciorex ai cosmaruri cu astia 2 de prin 2006 ? vine si iacob si farul are 3 jucatori care au fost la un pas de o finala cupei uefa in 2006

4D
21 februarie 2012
Semne foarte bune vin de la Farul!

Asa da! Se pare ca Farul are puterea sa renasca. Nu stiu daca Farul va promova in vara, dar singur o va face sezonul urmator. Iata ca in Constanta apare o competitie intre doua echipe, la fel ca in Cluj sau in Ploiesti. Ascensiunea Academiei lui Hagi a fost un catalizator pentru... Farul, jucatori importanti dorind sa joace in Constanta indiferent la care echipa, Farul sau Viitorul.

Djalminha
21 februarie 2012
@4D

4D esti un sustinator al Viitorului,iti inteleg frustrarile vis-a-vis de F.C.FARUL.Nu poti spune ca ascensiunea echipei patronata de Hagi este un catalizator pentru F.C.FARUL. din moment ce Farul are o istorie de 90 de ani si in acest club s-a dorit performanta dar s-a realizat atat cat s-a putut.Nu uita ca si patronul Viitorului a fost jucator al Farului...Forta Farul!

Faristul
21 februarie 2012
Fortza Farul

Nedelcule aduci la echipa numai ciuricuri; unde ii gasesti omule? Promovare ne spui de anul trecut ))) ne mai minti mult? promovare cu ce bani, cu aia de la pariurile sportive????

Fan Viitorul
21 februarie 2012
Viitorul

V abate la cur Viitorul anul care vine. Emblema Constantei Gica Hagi isi va arata valoarea nu ca tine Nedelcule ;) Farul are istorie dar nu are valoare in momentul de fatza.

fcfc
21 februarie 2012
viitorul=sageata

ce atata cu viitorul , o sa vedeti mai incolo ce`o sa faca makidonu` de hagi cu viitorul la fel ce`au facut si makidonii aia la sageata , asa ca stati la ovidiu acolo si lasati farul in pace tzarani obositi

Ratza
21 februarie 2012
Tzaran esti tu fcfc

O sa faca ma k il duce capul; Machidonul asta este emblema Romaniei in lume ;))) Nu compara binitzarii aia de la sageata cu Gica; este prea mlt obositule. Cand a vrut Gica sa preia Farul , Nedelcu ia cerut 2 mil. de euro. Pai nu a bagat el nici 500.000 euro in club de cand la preluat de la Bosanceanu. Viseaza , visati voi cu pariorul sportiv Giani Nedelcu ca va duce in Liga 1 )))) Daca va da si etnobotanice chir il credti pe cuvant )))) Farul mai are pepiniera??? copii si juniorii? Pe dracu nu le da un sandvish, si o apa la antrebamente milionarul de Nedelcu. Spaltiva cu el pe cap......

eu
21 februarie 2012
Bine zis Ratza

De ce este marcat ca necorespunzator comenteriul Cuget Liber? asta este adevarul fratilor.. Pt cineva sa`l compare , sa`l denigreze pe Gica Hagi cu Nedelcu ??? Cine este acest Nedelcu? Un nimeni in schimb Gica este emblema Romaniei, ambasadorul nostru in lume. Da o sa faca cu Viitorul pt ca nu este scartzar si are si creier ;) Pacat de Farul k a ajuns pe mana unui neica nimeni care isi bate joc de acest club. Nedelcu lasa-ne dute la pariurile tale sportive. Mult respect pt Gica Hagi.

Anonymous
21 februarie 2012
Ratza??? :) LOL

De cand esti tu asa mare aparator al lui Hagi ?:))

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8403 secunde