Premii și șampanie pentru campionii Cupei Presei la tenis de masă

240
Ieri, la Complexul Cleopatra din Mamaia, a avut loc festivitatea de premiere a medaliaților celei de-a 11-a ediții a Cupei Presei la tenis de masă, competiție organizată de Asociația Jurnaliștilor de Sport din Constanța, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, World Vision Constanța și Hipermarketul CORA, în parteneriat cu Restaurantul Angelli și Crama Capitol. 

Gazda Vasile Chirondojan, directorul Hipermarketului CORA - City Park Mall, Cristian Năstase, "maestrul de ceremonii" Cătălin Donose și profesorul Mărțișor Hondrilă au înmânat jurnaliștilor sportivi cupele, diplomele și premiile surpriză oferite de sponsorii turneului. 

După ce campionii și-au primit binemeritatele felicitări, toată lumea a trecut în sala de protocol, pentru a servi un pahar cu șampanie și pentru a pune deja "la cale" campionatul de anul viitor. 

Reamintim că ediția 2013 a Cupei Presei la tenis de masă a fost dominată cu autoritate de "Cuget Liber", care a obținut toate titlurile de campioni, la simplu feminin, prin Geanina Anghel, la simplu masculin, prin Robert Bak, și la dublu masculin, prin Robert Bak și Sorin Mihalache. 

Redacția SPORT

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3147 secunde