Președintele Farului le ia apărarea jucătorilor

973
Marian Diaconescu, președintele FC Farul, s-a declarat "foarte supărat și dezamăgit" de afirmațiile antrenorului principal al "marinarilor", Gică Butoiu, referitoare la valoarea lotului de jucători și la situația de la club.
"Nu sunt normale asemenea declarații. Gică m-a dezamăgit total. Este important ca la greu să rămânem împreună. A spus că jucătorii sunt modești și că doar doi - trei fac față la Liga a II-a. Dar în tur, când s-au făcut 20 de puncte, cine a jucat? OK, au plecat unii fotbaliști, dar cei care au venit (Ciobanu, Stăncioiu, Sascău, Păduraru, etc.) i-au suplinit, cu brio zic eu. Nu doar unii sunt vinovați. Toți suntem. Pălăria nu e prea mare pentru jucători, ci pentru unii dintre noi, inclusiv pentru mine, recunosc. Eu îmi asum vina. Atât am putut, iar suporterii au tot dreptul să ne judece. Le mulțumesc jucătorilor, care și-au văzut de treabă. Au dovedit caracter. Le iau partea, pentru că îi știu pe fiecare. Ne-am învățat cu aceleași clișee, situație grea, dezastruoasă, dar să se știe că nu mai e așa. A fost, dar acum e spre bine. Iar lucrurile se vor rezolva. În iarnă, Gică de ce nu a spus că nu poate lucra cu acest lot?", a declarat Diaconescu, pentru "Cuget Liber".
Declarațiile lui Butoiu au adus tensiune în vestiar. Mai mulți jucători s-au declarat nemulțumiți de eticheta care li s-a lipit, iar unul dintre ei a afirmat că nu vrea să se mai pregătească sub comanda lui Gică. Președintele Farului a arătat că, în ciuda afirmațiilor antrenorului, conducerea clubului nu intenționează să ia vreo măsură împotriva sa și nici să se despartă de el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3988 secunde