Master Dance, pe locul întâi la Concursul Național "Dansul Valurilor"

Prichindei pricepuți la vals vienez (galerie foto)

1367
1
Prichindei pricepuți la vals vienez (galerie foto) - a0b8baaadb45895ea51d461f7d9670ff.jpg
Formația Master Dance, alcătuită din cinci perechi de copii preșcolari (5-7 ani), a reprezentat cu succes Clubul de Dans Sportiv Master Dance la Concursul Național "Dansul Valurilor", competiție desfășurată, timp de două zile, la Constanța. Micuții dansatori sportivi s-au clasat pe primul loc la secțiunea Standard, cu un minunat vals vienez.
"Deși practică dansul sportiv doar de un an și jumătate, copiii din cadrul acestei formații de prichindei se pot mândri cu rezultate excepționale pentru vârsta lor. Și sunt convinsă că performanțele lor nu se vor opri aici. După acest succes, formația Master Dance urmează să plece la București, unde, în data de 28 mai, va participa la Concursul Național «Festivalul Dansului». Alături de ei, clubul nostru va trimite în concurs alte două formații de preșcolari, care vor dansa tango și paso doble", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CDS Master Dance Constanța, Lavinia Leonte, cea care îi și antrenează pe micii sportivi dansatori.

Comentează știrea

Simona
10 mai 2011
Cel mai serios club din Constanta

Felicitari Lavinia! Esti cea mai tare! Ai niste copilasi superbi si mai ales talentati! Mult succes si la cat mai multe cupe! Simo.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5286 secunde