Primele medalii pentru constănțeni la Naționalele de box

377
Boxerii constănțeni care participă, de luni, la Arad, la Campionatul Național de copii, au obținut primele medalii. BC Adan (antrenor, Aurel Simionescu) are trei sportivi în concurs, CS Farul (antrenori, Ilie Dascălu, Mihai Constantin - care-i însoțește la com-petiție -, și Marcelică Tudoriu) - doi, iar Alutus Mangalia (Nicolae Șeitan) și CS Năvodari (Ablalim Ferodin) au venit la Arad cu câte unul.
După cum a precizat, pentru "Cuget Liber", Mihai Constantin, elevul său, Cosmin Strija (categ. 48 kg), a câștigat la puncte un meci cu un boxer din Iași, calificându-se în semifinalele de joi și asigurându-și astfel bronzul. Celălalt farist, Ionuț Micu (categ. 36 kg) a boxat ieri în sferturi.
În semifinale au ajuns și doi sportivi de la Adan, Cristian Toma (categ. 70 kg), care s-a calificat în această fază fără a susține vreun meci, și Cristian Bodo (categ. 38 kg). Al treilea elev al lui Aurel Simionescu, Ionuț Pitilia (categ. 60 kg) evoluează astăzi în pre-liminarii.
Boxerul năvodărean, Mircea Vlăduț (categ. 38 kg) a pierdut în fazele preliminare, iar cel de la Alutus, Mihai Culea (categ. 38 kg), a susținut primul meci ieri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7596 secunde