Probleme pentru Olimpiu Moruţan în Turcia

149
Probleme pentru Olimpiu Moruţan în Turcia - morutan-probleme-1709461938.jpg

Articole de la același autor

În vara anului 2023, Olimpiu Moruțan (24 de ani) a plecat de la Galatasaray și a ajuns la Ankaragucu, formație alături de care a semnat un contract valabil pe următorii trei ani.

Transferul la Ankaragucu a fost unul inspirat pentru Olimpiu Moruțan, care a devenit titular și a avut evoluții apreciate în Turcia. Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu fotbalistul până la finalul sezonului, mai ales că se așteaptă ca mijlocașul să facă parte din lotul lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024.

În momentul de față, situația lui Moruțan este una incertă. Antrenorul lui Ankaragucu a anunțat că nu-l mai poate folosi pe român în acest sezon, asta deoarece mijlocașul a bifat un anumit număr de meciuri, iar actualul club trebuie să le plătească celor de la Galatasaray o sumă importantă pentru a putea conta pe „Oli” și de acum înainte.

Concret, turcii anunță că Ankaragucu trebuie să scoată din buzunare 3 milioane de euro pentru a-l mai putea folosi pe Moruțan în acest sezon. Acești bani provin din clauza stabilită cu Galatasaray, în cazul în care românul va fi utilizat în acest sezon peste 27 de meciuri.

În caz contrar, Galatasaray îl va lua înapoi gratis pe Moruțan la finalul sezonului.

„Dacă Moruțan mai joacă, există o sumă pe care clubul nostru nu o poate suporta. Dacă nu există o înțelegere cu Galatasaray, șansele ca Moruțan să mai apară în teren sunt mici”, a spus Emre Belozoglu, în presa din Turcia. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6218 secunde