Victorie de senzaţie obţinută de CSM Constanţa cu Minaur Baia Mare, în Liga Zimbrilor

258
Victorie de senzaţie obţinută de CSM Constanţa cu Minaur Baia Mare, în Liga Zimbrilor - fond-handbal-minaur-1709461897.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la Clubul Sportiv Municipal Constanţa au făcut un nou meci mare în Sala Sporturilor „Simona Amânar”. Formaţia de la malul mării a primit, sâmbătă, vizita echipei Minaur Baia mare, o adevărată forţă în Liga Zimbrilor. Handbaliștii noștri au făcut spectacol la Sala Sporturilor, în fața unui public extraordinar, care a susținut admirabil echipa timp de 60 de minute.

Avantajul luat la pauză, 17-11, a fost hotărâtor, dar băieții noștri au rămas conectați până la final pentru a înfrânge rezistența băimărenilor.

La final, constănţenii s-au impus cu scorul de 33 la 28 după o luptă incredibilă pe suprafaţa de joc.

Au evoluat: Vasile 11 intervenții, Rusu - Komogorov 6 goluri, Ravnic 4, Căbuț 4, Aliokhin 3, Nistor 3, Andrei 3, Ilie 2, Stankovic 2, Chikovani 2, Drăgan 2, Susanu 1, Nikolic 1, Vegar.

În urma acestei victorii CSM Constanţa s-a distanţat la 5 puncte de echipa din Baia mare şi aproape că şi-a consolidat locul al doilea până la finalul sezonului.

Diferenţa faţă de primul loc, ocupat de Dinamo Bucureşti, este una uriaşă, ecartul fiind de 11 puncte.

Acest lucru demonstrează faptul că CSM Constanţa are o misiune imposibilă în lupta pentru titlu, însă dacă va încheia pe locul al doilea formaţia de pe litoral va juca din nou în cupele europene, acolo unde în acest sezon a făcut o figură frumoasă.

În etapa următoare CSM Constanţa va juca pe terenul celor din Focşani, meciul părând unul facil pentru echipa antrenată de George Buricea.

Partida va avea loc pe 24 martie, CSM Constanţa având un meci mai puţin disputat decât alte formaţii din Liga Zimbrilor.

Până la meciul de la Focşani, pe CSM Constanţa o aşteaptă o ultimă reprezentaţie în cupele europene.

Băieţii de pe litoral merg la Berlin, acolo unde vor da piept cu Fuchse. „Vulpile” sunt clar favorite, în timp ce constănţenii nu mai au nicio şansă la calificarea în fazele eliminatorii.

CSM Constanţa merge în Germania să practice un handbal spectacol, să îşi bucure fanii şi să se mai dueleze odată cu una dintre cele mai bune echipe din Europa.

Partida va avea loc pe 5 martie, la Berlin, acolo unde handbaliştii constănţeni au mai obţinut rezultate importante de-a lungul timpului.

George Buricea şi-a pregătit mintal jucătorii atât pentru această partidă cât şi pentru finalul de campionat sau pentru lupta din Cupa României.

La meciul cu Minaur din Sala Sporturilor constănţenii au fost ajutaţi şi de publicul electrizant care crează o atmosferă senzaţională la fiecare partidă jucată de CSM pe teren propriu.

Rămâne de văzut dacă şi de acum încolo CSM va avea evoluţii remarcabile în campionat şi va reuşi să îşi păstreze locul al doilea până la finalul competiţiei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7664 secunde