Juniorii de la CSM Constanţa, evoluţii remarcabile în competiţiile la care au participat

282
Juniorii de la CSM Constanţa, evoluţii remarcabile în competiţiile la care au participat - fond-csm-rrezultate-1709041986.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Municipal Constanţa a avut parte de un început de săptămână prolific. Juniorii 3 de la CSM Constanța au făcut spectacol în Sala Sporturilor și încheie cu șase victorii prima fază a Campionatului Național de Handbal Masculin Juniori 3, mergând mai departe în Grupa Principală „Speranță” 1.

Echipa antrenată de Denis Ali s-a impus, scor 36-35 (13-18), în meciul cu LPS Brăila, după ce a remontat spectaculos de la -5 la pauză și de la 29-32, la 34-32, în ultimele 10 minute ale meciului. Băieții noștri au gestionat mai bine finalul și au câștigat meciul decisiv împotriva contracandidaților la locul 5 în Seria C geografică, un loc care le-a asigurat calificarea în faza următoare a campionatului.

Au evoluat: Dragomir, Ciotir - Mutu 11 goluri, Rayan Ali 10, Nancu 8, Guiu 3, Boeru 2, Nicolae 1, Cazan 1, Moroșanu, Ilie, Panaitescu, Ichim, Murtaza, Vefa, Sapariuc. CSM Constanța va evolua în Grupa Principală „Speranță” 1, alături de LPS Piatra Neamț, LPS Iași, CSȘ Călărași, CSO Negrești Vaslui și CSM Adjud, în perioada martie-aprilie, meciuri tur-retur.

Junioarele voleibaliste U17 de la CSM Constanța s-au impus în dubla întâlnire cu ACS Champions Sibiu, fără să piardă niciun set, și continuă seria victoriilor în Seria C, Elită.

Fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au susținut ambele partide din grupă, tur și retur, cu echipa din Sibiu, în decurs de două zile, la Constanța. Cu o echipă foarte tânără, Sibiul a încercat să ofere o replică cât mai bună Constanței. Cu aportul Mariei Știrbu și nou revenita Bianca Cucu, CSM Constanța a avut la dispoziție toate jucătoarele care sunt sau au fost angrenate la loturile naționale.

CSM Constanța și-a făcut misiunea ușoară printr-un joc sigur și eficient, fără a forța prea mult. Antrenorii Constanței au căutat să folosească o rotație cât mai lungă de jucătoare și să le ofere cât mai multe minute celor care sunt în revenire la maxim efort, cum a fost Bianca Cucu, revenită după o accidentare, o fractură suferită la lotul național. Ambele întâlniri s-au consemnat cu victorii în trei seturi, prima 3-0 (25-5, 25-12, 25-21) și cea de-a doua 3-0 (25-11, 25-17, 25-16).

Pentru CSM Constanța urmează derby-ul cu CSS Bega Timișoara, în deplasare, echipă care nu a cunoscut înfrângerea în Grupă, la fel ca și Constanța. Echipa de pe malul Begăi s-a impus în trei seturi la CSS Lugoj și rămâne neînvinsă, la fel ca și Constanța.

Totodată minivoleibalistele constănţene aveau nevoie de câte mai multe victorii la ultimul turneu din sezonul regulat pentru a se califica mai departe în următoarea fază a Campionatului de Minivolei.

Fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au făcut un turneu perfect și s-au impus în toate cele trei meciuri, în care au întâlnit gazdele organizatoare de la Flamingo Volleyball, apoi CS Axiopolis Cernavodă și CS Medgidia.

CSM Constanța Minivolei a avut câștig de cauză în toate cele trei partide, luând toate punctele puse în joc. Cu aceste victorii, CSM Constanța și-a asigurat prezența la Turneul Semifinal. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3636 secunde