Înfrângere pentru voleibalistele de la CSM Constanţa pe teren propriu

138
Înfrângere pentru voleibalistele de la CSM Constanţa pe teren propriu - fond-volei-csm-1707405257.jpg

Articole de la același autor

Voleiul feminin din Constanţa încearcă să se menţină la un nivel destul de înalt, însă participarea în Divizia A1 nu este atât de simplă precum ar crede unii. Formaţia celor de la CSM Constanţa a susţinut, miercuri seară, o restanţă în campionatul intern, cu Dinamo Bucureşti, partidă care s-a disputat în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanţa.

CSM Constanța a avut o misiune dificilă la Sala Sporturilor, în meciul-restanță cu Dinamo București, din etapa a XIV-a a Diviziei A1 de Volei Feminin.

Voleibalistele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au cedat, scor 0-3 (18-25, 18-25, 21-25), în fața unor adversare redutabile, care și-au pus în valoare plusul de experiență și au controlat jocul.

Pentru echipa noastră au evoluat: Martinez 13 puncte, Iancu 6p, Stanchulova 4p, Cimpu 3p, Petrova 4p, Grama 2p, Spînoche 2p, Jancova libero (21 preluări, 57% pozitive, 24% excelente), Vilău, Manolachi.

Echipa de la malul mării rămâne pe locul 9, la 7 puncte distanță de zona play-off a clasamentului. În etapa a XVII-a, CSM Constanța primește vizita unei echipe de top, CSM Lugoj, câștigătoarea Cupei României și medaliata cu bronz din sezonul trecut, aflată acum pe locul 3 în clasamentul Diviziei A1.

Partida se va disputa duminică, 11 februarie, de la ora 15:00, în Sala Sporturilor „Simona Amânar”. Chiar dacă observăm că CSM Constanţa nu excelează deloc în campionatul României, putem spune că nivelul competiţiei este unul destul de înalt.

Sunt meciuri echilibrate, care se joacă de la egal la egal şi nimeni nu ştie până la ultimul punct care va fi învingătoarea.

CSM Constanţa a mizat încă de la începutul sezonului pe voleibaliste tinere, însă are în componenţă şi câteva jucătoare cu experienţă.

Antrenorii Florin Voinea şi Radu Began le supraveghează pe fete aproape zilnic şi petrec foarte mult timp cu ele la antrenamente, tocmai pentru ca acestea să se perfecţioneze.

O înfrângere cu Dinamo nu este chiar o tragedie, însă dacă formaţia de pe litoral are de gând să se califice în play-off, ar trebui să schimbe strategia.

Cu siguranţă în meciul de duminică Sala Sporturilor „Simona Amânar” va fi una arhiplină pentru că aşa se întâmplă la fiecare meci al CSM-ului, nu doar la volei.

Suporterii constănţeni sunt dornici de sport şi sunt consumatorii acestei discipline, astfel că vin cu drag la sală, mai ales că meciurile se dispută în zile de week-end, partida de miercuri cu Dinamo fiind o excepţie.

Rămâne de văzut dacă Florin Voinea şi Radu Began le vor putea monta pe fete pentru a produce o mare surpriză la sfârşitul acestei săptămâni.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4216 secunde