Rezultate remarcabile la CSM Constanţa. Handbalul, şahul şi atletismul au fost la înălţime

49489
Rezultate remarcabile la CSM Constanţa. Handbalul, şahul şi atletismul au fost la înălţime - fond-csm-rezultate-noi-1706019599.jpg

Articole de la același autor

În etapa a 9-a a Campionatului Național de Handbal Masculin J3, echipa de handbal a celor de la CSM Constanţa antrenată de Denis Ali a câștigat cu 34-33 pe terenul celei de-a doua clasate din Seria C, CSȘ Călărași!

Băieții de la malul mării și-au luat revanșa pentru rezultatul din tur (30-38) și arată astfel progresul făcut în acest sezon. Cu Bogdan Nancu (17 goluri) în mare formă, dar și un joc de echipă foarte bun, CSM Constanța a refăcut repede deficitul de la pauză (15-17), a mers cap la cap cu adversara sa, iar în ultimele minute ale partidei a întors spectaculos rezultatul în favoarea sa. Mutu 6 goluri, Boeru 4, Rayan Ali 3, Guiu 2, Florea 1 și Neagu 1 gol au fost ceilalți marcatori. Au mai evoluat Chilianu, Ciotir, Panaitescu, Cazan, Ichim, Nicolae, Eren Murtaza, Vefa, Sapariuc.

Este cel de-al patrulea succes din acest sezon. Urmează, în etapa a 10-a, un duel pe teren propriu cu liderul neînvins al Seriei C, HC Omer Constanța A, duminică, 28 ianuarie, la Sala Sporturilor.

Totodată, există victorii și clasări pe podium pentru micii șahiști constănţeni la Cupa „Unirea Principatelor”. Sportivii CSM Constanța au încheiat competiția internațională de la Mangalia, în concursul OPEN ELO 1800, cu patru prezențe pe primul loc.

Vladimir Bălan a obținut locul 1 la U10 și locul 5 la general, Maria Criveanu s-a clasat pe locul 1 la junioare și pe 6 la general, iar Diana Dospin și Andreea Țigănescu au câștigat la categoriile F12, respectiv F10. Ultimele două au fost urmate de coechipierele lor Maria Toma, locul 2 la F12, și Anastasia Bălan, locul 2 la F10.

Sportivii noștri în vârstă de 9-10 ani au surclasat seniori cu experiență. Maria Toma (ELO 1058) a câștigat la favoritul numărul 1, bulgarul Valerij Ribarov (ELO 1778). La acest turneu international de tradiție, ajuns la ediția a XI-a, au participat și sportivi din Bulgaria și Ucraina.

Alte rezultate înregistrate de sportivii CSM Constanța: Darius Tuzlaru locul 3 la B14, Mihnea Otvos locul 4 la U10. În turneul ELO 2400, sportivul Mircea Andrei Cazan (ELO 1894) s-a clasat pe locul 4. Felicitări, sportivilor și antrenorilor Iulian Mihailov și Marcel Ciubotariu.

În altă ordine de idei atleții de la CSM Constanţa au început bine noul sezon competițional, cu evoluții solide la Campionatele Naționale de Seniori, Tineret (U23) și Juniori 1 (U20) – Etapa I, concurs desfășurat în sala „Ioan Soter” din Complexul Național „Lia Manoliu”.

Cristian Radu (antrenor Alin Larion) a încheiat pe locul 1 la triplusalt, cu o săritură de 15,81m, cu care și-a îndeplinit baremul pentru Campionatul European din 2025.

Pe locul 2 s-a clasat un alt sportiv al clubului nostru, Marian Petre, cu o săritură de 15,27m. Rezultat foarte bun și pentru Andrei Sterea, care a făcut record personal la 400m, cu timpul de 50,75 secunde, și a încheiat cursa pe locul 2. Marian Valentin Tănase a avut o evoluție de top, câștigând la 60m (6,89 secunde) și 200m (22,49s), probe în care Marian Andrei (CSM Constanța – SCM Deva) a încheiat pe locul 4.

În proba de 60mg, Dragoș Silvestru a fost cel mai rapid și a încheiat pe primul loc, cu timpul de 8,09s. Sportivii sunt pregătiți de Alin Larion. La triplusalt feminin, Ioana Colibășanu (antrenor Elena Colibășanu) s-a clasat pe locul 4, iar Alexia Dospin (antrenor Carmen Botea) pe locul 5.

David Ciolpan a încheiat pe locul 4 în proba de lungime.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6164 secunde