Baschetul constănţean a încheiat anul cu bine. Noi perspective pentru 2024

261
Baschetul constănţean a încheiat anul cu bine. Noi perspective pentru 2024 - fond-baschet-juniori-1702996999.jpg

Articole de la același autor

CSM II Constanța încheie anul 2023 cu o victorie pe teren propriu în Liga 1 de Baschet Masculin și se instalează între primele trei echipe ale seriei B. Luni, 18 Decembrie, băieții antrenați de Bogdan Ivanovici și Valentin Boian s-au impus cu CSM II Târgu Mureș, scor 70-49 (34-25 la pauză).

Cinci jucători ai Constanței au încheiat partida în double digits, cu frații Călințaru principalii marcatori dintre care Andrei Călințaru având un double double (12 puncte și 14 recuperări), în lotul echipei de Liga 1 făcându-și simțită prezența și jucători de la prima echipă, Șerban Jeles, Naser Omer sau Vitalie Balan.

Pentru CSM Constanța au evoluat: Andrei Călințaru 12p, 14, recuperări, 2 pase decisive, 2 intercepții și 2 blocaje, Mihai Călințaru 11p, 3 intercepții și 2 recuperări, ¬Sergiu Drăghici 10p, 2 recuperări, 5 intercepții și o pasă decisivă, Șerban Jeles 10p, 7 recuperări, 3 pase decisive, Naser Omer 10p și 4 recuperări, Cosmin Andrei Dobre 7p, 7 recuperări, Cezar Unitu 4p și 5 recuperări, Vitalie Balan 4p, 10 recuperări și 2 blocaje, Erik Began 2p și 4 recuperări, Davide Mihai, Vlad Ichim.

Cu această victorie, CSM II Constanța a urcat tocmai pe locul 3 al Grupei B cu 6 victorii în 10 meciuri, după CS U Cluj-Napoca și echipa pe care a învins-o astăzi, CSM II Târgu Mureș. CSM II Constanța nu are drept de promovare în LNBM, având echipa seniorilor deja angrenată în prima Ligă Națională a României.

Pentru CSM II Constanța următoarele meciuri vor avea loc în 2024 și se vor desfășura cu CSO Voluntari (7 Ian, deplasare) și Politehnica Iași (14 Ian pe teren propriu).

XXX

În urma tragerii la sorți, echipa mare a celor de la CSM Constanța va evolua împotriva celor de la BC CSU Sibiu în Final 8, Cupa României, care se va desfășura la Cluj-Napoca!

Marţi, la sediul Federației Române de Baschet a avut loc ședinta de atribuire a turneului Final 8 al Cupei României la baschet masculin, organizarea fiind câștigată de clubul U-Banca Transilvania Cluj-Napoca.

Meciurile din sferturile de finală, semifinale și finala Cupei României se vor disputa în BT Arena, în luna februarie a anului viitor, datele exacte urmând să fie anunțate în curând.

După atribuirea organizării turneului final, în prezența reprezentanților a patru dintre echipele calificate, s-a trecut la tragerea la sorți a sferturilor de finală, din urnă reieșind următoarele dispute: CSO Voluntari - U-BT Cluj-Napoca, BC CSU Sibiu - CSM Constanța, CSM Ploiești - Rapid București şi CSM CSU Oradea - CSM Târgu Mureș

Câștigătoarele primelor două partide, respectiv ale ultimelor două întâlniri, se vor duela în semifinalele Cupei României.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6251 secunde