Să curgă victoriile! Weekend plin de evenimente pentru echipele de baschet ale CSM-ului Constanţa

635
Să curgă victoriile! Weekend plin de evenimente pentru echipele de baschet ale CSM-ului Constanţa - 1-1702030658.jpg

Articole de la același autor

Weekend cât se poate de aglomerat pentru echipele de baschet ale CSM-ului Constanţa. Senioarele şi seniorii, junioarele şi juniorii, cu toţii au programate meciuri tari de campionat şi îşi doresc să încheie săptămâna cu noi victorii.

După succesul obţinut, luni, la Sala Sporturilor, scor 87-79 cu FCC Baschet UAV Arad, baschetbalistele de la CSM Constanţa susţin un nou meci în Liga Naţională. Fetele antrenate de Alexandru Olteanu au cinci victorii în cinci partide disputate şi vor să continue seria perfectă din acest sezon pe terenul Rapidului Bucureşti.

Duelul cu feroviarele, contând pentru etapa a şasea, se va desfăşura sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 15.00, în Sala Rapid.

La rândul lor, baschetbaliştii de la CSM Constanţa au şansa de a se menţine pe linia ascendentă din ultima perioadă. Învingători, runda precedentă, pe teren propriu, în duelul cu Petrolul Ploieşti, jucătorii antrenaţi de Dan Fleşeriu merg cu un moral bun în fief-ul ultimei clasate din Grupa B a Ligii Naţionale, CSM 2007 Focşani.

Partida este programată sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor din Focşani, şi va fi transmisă în direct pe FRB TV. În cazul în care se va impune, CSM Constanţa va bifa cea de-a cincea victorie din acest sezon.

Favoriţi pornesc şi baschetbaliştii CSM-ului II, antrenaţi de Bogdan Ivanovici, care, în etapa a noua din Liga I, primesc vizita ultimei clasate din Grupa B, ACS Total Sport Bucureşti, la Sala Sporturilor.

CSM Constanţa II vizează cea de-a cincea victorie din acest sezon într-o partidă care va avea loc duminică, 10 decembrie, de la ora 16.00, în direct pe FRB TV.

La juniori, în etapa a 4-a a Campionatului Naţional - Grupa Naţională, echipa masculină CSM Constanţa U18 joacă, în deplasare, în compania celor de la CSO Voluntari U18. Victoria din etapa trecută, 59-46 cu CSS Târgu Jiu, le dă speranţe constănţenilor pentru un nou joc reuşit. Meciul se va disputa duminică, 10 decembrie, de la ora 14.00, în Sala „Gabriela Szabo” din Voluntari.

Nu în ultimul rând, după un start foarte bun în faza a II-a a Campionatului Naţional U16, Grupa Valorică A, baschetbalistele antrenate de Alina Şerban şi Andreea Dragoş participă la cel de-al doilea turneu al Grupei I-GVA, în Sala Colegiului Tehnic „Neniţescu” din Bucureşti. Sâmbătă, 9 decembrie, de la ora 9.00, CSM Constanţa U16 are un meci greu cu CS Olimpia Bucureşti U16, liderul neînvins al unei grupei în care mai evoluează şi CS BBB Raptors Berceni.

XXX

Şase echipe - CS Comunitar Sibiu, ACS Academia de Baschet Phoenix Galaţi, AJ Ilfov Motivation, ACS Ralph Braşov, ACS Paralimpic Salvia 2000 Cluj-Napoca şi ACS Temerarii Arad - se vor întrece, în acest week-end, pentru titlul naţional la baschet în fotoliu rulant. Competiţia este organizată de Federaţia Română de Baschet şi va fi găzduită de sala Şcolii gimnaziale nr. 4 Piteşti.

Finala Campionatului Naţional este programată duminică, 10 decembrie, de la ora 13.00. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8642 secunde