Federaţia Română de Baschet a lansat noua identitate a ligilor naţionale de seniori

181
Federaţia Română de Baschet a lansat noua identitate a ligilor naţionale de seniori - baschet-federatie-1694610617.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Baschet a lansat, miercuri, într-o conferinţă de presă, noua identitate a ligilor naţionale de seniori, masculină şi feminină, în urma parteneriatului comercial cu Getica 95, în valoare de 500.000 de euro.

Astfel, cele două competiţii vor purta numele noului sponsor, Liga Naţională de Baschet Masculin Getica 95 şi Liga Naţională de Baschet Feminin Getica 95.

„Ne propunem ca liga naţională, împreună cu o companie românească, să meargă să creeze modele în liga naţională pentru jucători şi pentru societate. Liga naţională masculină ca şi cea feminină, pentru prima dată, au un sponsor comun, ceea ce arată că egalitatea de gen funcţionează. Avem un partener de nădejde, Getica 95, o companie care se mândreşte cu rezultate deosebite pe piaţa românească. Ligile naţionale vor fi extrem de disputate. În liga naţională masculină, în cele două conferinţe, sunt 18 echipe, dar anul acesta vor retrograda patru echipe, motiv pentru care sunt convinsă că va fi mult mai disputată competiţia. Interesul pe care îl manifestă societatea pentru acest sport probabil că a tras şi sponsorul alături de liga naţională”, a afirmat preşedinta Federaţiei Române de Baschet, Carmen Tocală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0442 secunde