Program încărcat pentru sportivii de la CSM Constanţa. Handbal, baschet şi volei la cel mai înalt nivel

316
Program încărcat pentru sportivii de la CSM Constanţa. Handbal, baschet şi volei la cel mai înalt nivel - fond-csm-program-iiar-1694779318.jpg

Articole de la același autor

Avem o toamnă bogată în competiții pentru sportivii de la CSM Constanța! Săptămâna aceasta, se joacă în competiții interne și internaționale, la 9 discipline sportive!


Echipele de la malul mării sunt angrenate deja în ligile și cupele naționale, iar din calendar nu lipsesc participările la concursuri continentale, Campionate Balcanice, Cupa Davis și Campionate Europene!


Baschetbaliștii de la CSM Constanța revin în arenă și debutează în noul sezon competițional. În weekend, Constanța este gazda Grupei F din Cupa României, în prima fază a competiției. Cu noile achiziții făcute în vară, echipa antrenată, din acest sezon, de Dan Fleșeriu, luptă pentru calificare cu CS Vâlcea 1924 și CSU Sibiu. Meciurile se joacă pe noul parchet montat la Sala Sporturilor, în fiecare seară, de la ora 19.00: CS Vâlcea 1924 - CSU Sibiu (Sâmbătă, 16 Septembrie) și CSM Constanța - CS Vâlcea 1924 (Duminică, 17 Septembrie). Cupa României începe în acest sezon cu 6 grupe preliminare. Mai departe merg câștigătoarele grupelor și cele mai bune două ocupante ale locurilor 2. Echipele calificate vor evolua în Turneul Final 8, programat în perioada 13-18 Februarie 2024.


Voleibalistele de la CSM Constanța încep meciurile de pregătire pentru primul lor sezon în Divizia A1. De Joi, 14 Septembrie, și până Sâmbătă, 16 Septembrie, fetele noastre evoluează la Cupa Corona. Turneul se desfășoară în Sala „Dumitru Popescu Colibași” din Brașov. Alături de echipa noastră și de o altă nou-promovată, gazda turneului, Corona Brașov, la turneul din orașul de la poalele Tâmpei participă, de asemenea, echipa care a luat locul Craiovei în prima ligă, CSU Medicina Târgu Mureș, și FC Argeș Pitești.


Se anunță un meci tare pentru handbaliștii de la CSM Constanța, în fief-ul Stelei București, în etapa a 4-a din Liga Zimbrilor. Băieții antrenați de George Buricea merg în Sala Apollo cu un moral excelent, după ce au câștigat cu 11 goluri la Vaslui, în timp ce adversarii au orgoliul rănit, după ce au pierdut două puncte acasă, cu Vaslui și trei în deplasare, la Suceava. Neînvinși în campionat, Nistor & comp vor să continue seria perfectă la meciurile din deplasare, după succesele de la Sighișoara, Granollers și Vaslui. Duelul Steaua București - CSM Constanța se joacă Duminică, 17 Septembrie, de la ora 15.30 și va fi transmis, în direct, de ProArena.


CSM Constanța debutează şi în Campionatul Național de Tineret. Sâmbătă, 16 Septembrie, de la ora 15.30, în Sala Sporturilor, handbaliștii antrenați de Enis Murtaza vor evolua pe teren propriu contra celor de la CSA Steaua București. Partida contează pentru prima etapă din Seria B, din care mai fac parte echipele de tineret ale CSM Vaslui, CSM Focșani, HC Buzău, CS Dinamo București și CSM București. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5107 secunde