Ianis Hagi: „Naţionala României nu şi-a atins potenţialul maxim”

162
Ianis Hagi: „Naţionala României nu şi-a atins potenţialul maxim” - ianis-vorbeste-1702997097.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul echipei naţionale de fotbal a României, Ianis Hagi, a afirmat, într-un interviu pentru site-ul oficial al FRF, că formaţia pregătită de Edward Iordănescu nu şi-a atins încă potenţialul maxim şi că are posibilitatea să facă acest lucru în vara anului viitor, la EURO 2024.

„Eu simt că avem mult talent şi cred sincer că încă nu ne-am atins potenţialul maxim. Cred că nici Europa nu ne cunoaşte, dar simt şi sper că o va face vara viitoare. Vom continua la fel, cu muncă şi modestie, cu unitatea şi coeziunea grupului, şi aşa vom reuşi să trecem de grupe. La vară vom fi pe scena fotbalului european şi va trebui să demonstrăm că avem valoare”, a declarat Ianis Hagi.

Fotbalistul legitimat în Spania, la Deportivo Alaves consideră că naţionala României trebuie să păstreze toate lucrurile bune pe care le-a arătat în campania de calificare la EURO.

„S-au spus multe, dar grupa a fost câştigată cu talent. N-ai cum să întorci scorul în Elveţia fără talent, n-ai cum să întorci scorul cu Israel fără talent, n-ai cum să baţi Elveţia acasă fără talent. Dar, în acelaşi timp, calificarea asta a fost doar un pas. L-am făcut, însă mai avem multe de arătat. Nu trebuie să renunţăm la valorile care ne-au adus la EURO. Ba chiar trebuie să adăugăm şi altele, iar liderii din vestiar, alături de Mister, trebuie să avem grijă şi să păstrăm tot ce am făcut bine”, a spus jucătorul român.

Ianis Hagi a rememorat şi momentele bucuriei de după meciul cu Israel, când România a obţinut calificarea la Campionatul European.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1265 secunde