Federaţia Română de Judo înfiinţează un lot naţional feminin la Bucureşti

142
Federaţia Română de Judo înfiinţează un lot naţional feminin la Bucureşti - judo-nou-1702997144.jpg

Articole de la același autor

Comitetul Director al Federaţiei Române de Judo a decis înfiinţarea unui lot naţional feminin, la Bucureşti, care să funcţioneze în paralel cu cel de la Cluj-Napoca, a anunţat, marţi, FRJ.

„În weekend-ul recent încheiat, în Poiana Braşov a avut loc ultima întâlnire a membrilor Comitetului Director din anul 2023. Aceasta a fost una de analiză şi luarea unor decizii importante pentru viitorul federaţiei. Prima decizie luată a fost cea legată de participarea sportivilor noştri la competiţiile internaţionale şi stagiile de pregătire din prima parte a anului, cu obiective clar stabilite şi care, pentru componenţii Loturilor Olimpice, să ducă la calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris. O a doua decizie majoră este aceea de înfiinţare la Bucureşti a unui nou Lot Naţional feminin, în paralel cu cel de la Cluj-Napoca, sub conducerea tehnică a antrenorilor Pintrijel Cristian şi Maria Marian. Din cadrul acestui lot vor face parte şi proaspătă medaliata cu bronz la Europenele de U23, Zuaznabar-Torres Amanda, dar şi campioana balcanică de tineret Jamez Romero Yudelsis”, se arată într-un comunicat al federaţiei publicat pe site-ul oficial.

Totodată, membrii Comitetului Director al FRJ au decis mutarea lotului de tineret de la Oradea, la Piteşti, centrul argeşean dovedindu-se a fi unul dintre cele mai performante din ultimii ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6202 secunde