Florentin Pera, după ultimul joc de la Campionatul Mondial: „Sunt fericit că am luptat până la capăt”

184
Florentin Pera, după ultimul joc de la Campionatul Mondial: „Sunt fericit că am luptat până la capăt” - pera-declaratii-1702390304.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul echipei naţionale de handbal feminin a României, Florentin Pera a spus, după ultimul meci la Campionatul Mondial, victoria cu Polonia (scor 27-26), că este fericit pentru că jucătoarele sale au luptat până la capăt.

„Sunt foarte mulţumit şi mândru de jucătoarele mele. A fost un meci dificil, Polonia este o echipă puternică şi un lot cu jucătoare bune. Însă noi am avut o evoluţie bună azi şi sunt fericit că am luptat până la capăt. Eu dau 100% la fiecare meci şi aştept acelaşi lucru şi de la jucătoare. Iar ele au arătat că au caracter, au jucat cu dorinţă, au jucat ca o adevărată echipă. E important că am arătat o energie bună pe teren”, a explicat el.

Pera a menţionat că Eliza Buceschi, autoarea a 11 goluri în partida cu Polonia, a fost cea mai bună jucătoare a României la această ediţie a Campionatului Mondial.

„În opinia mea, Eliza Buceschi a fost cea mai bună jucătoare a României la acest Campionat Mondial. A jucat foarte, foarte bine şi mereu pentru echipă. A fost liderul nostru. Acelaşi lucru îl pot spune şi despre Crina Pintea, care a avut de asemenea evoluţii foarte bune. Azi amândouă au luptat până la sfârşit şi le apreciez pentru acest lucru”, a spus selecţionerul.

În cadrul aceleiaşi conferinţe de presă, Crintea Pintea, a declarat că este tristă pentru că România a ratat şansa de a încheia în primele 8 locuri, dar în acelaşi timp este mândră de evoluţiile echipei sale la acest Campionat Mondial.

„Sunt tristă după evoluţiile noastre la această ediţie a Campionatului Mondial, pentru că am avut o şansă bună să încheiem în primele 8 locuri. Am fost aproape, însă în acelaşi timp şi destul de departe. Acum noi trebuie să continuăm să luptăm, să muncim şi să nu uităm să visăm. Eu sunt mândră de tot, de modul în care am fost tratate şi de cum am fost susţinute pentru că suporterii au fost aici la fiecare meci. M-am bucurat de acest turneu, am jucat ca o echipă. Sunt tristă, dar în acelaşi timp mândră de evoluţiile noastre”, a precizat Crina Pintea.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4112 secunde