Victorie spectaculoasă pentru baschetbaliştii de la CSM Constanţa

310
Victorie spectaculoasă pentru baschetbaliştii de la CSM Constanţa - fond-baschet-1702816475.jpg

Articole de la același autor

Echipa de baschet masculin a Clubului Sportiv Municipal Constanţa a făcut show la ultimul meci pe care l-a disputat în Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanţa. Elevii lui Dan Fleşeriu au făcut un meci aproape de perfecţiune împotriva echipei CS Vâlcea.

După un prim sfert echilibrat în care constănţenii s-au impus cu 19-17, a urmat apoi cel de-al doilea sfert în care baschetbaliştii de pe litoral au zburdat pe teren şi s-au impus cu 25-12.

După pauza mare Vâlcea s-a mai redresat şi a intrat în meci, impunându-se cu 21-13, iar în ultimul sfert oaspeţii au fost pur şi simplu demolaţi de către constănţeni, cu 24-8.

S-a încheiat 81-58 pentru CSM Constanţa, care obţine astfel o victorie spectaculoasă în faţa propriilor suporteri.

Sărbătoarea a fost una dublă, în ideea în care unul dintre baschetbaliştii CSM-ului, a aflat imediat după meci că va deveni tată.

„Ne mărim echipa! Nu, încă nu facem angajări, doar ne-a anunțat Rolland Török după această victorie că vom fi mai mulți. Victorie la peste 20 de puncte iar Rolland Török va fi tătic din nou! CSM Constanța câștigă cu 81-58 (44-29) și își ia revanșa în duelul cu CS Vâlcea 1924, după o evoluție solidă la Sala Sporturilor. Meciul din etapa a 13-a a Ligii Naționale Getica ’95 a fost controlat cu autoritate de baschetbaliștii noștri în sferturile 2 și 4, ultimul parțial fiind adjudecat cu 24-8!

Au încheiat meciul în double double Bryan Griffin, cu 17 puncte, 11 recuperări și 4 pase decisive, dar și Kyndall Hill, cu 12 puncte, 13 recuperări și două pase decisive. Evoluții foarte bune și pentru Torok 14p (6 recuperări, 5 pase decisive), Cizauskas 13p (4, 5) și Henderson Jr 12p (8, 0). Lazar 7p, Diculescu 6p, Oprean, Gribinic și Duffy au pus și ei umărul la cea de-a 6-a victorie din acest sezon pentru echipa antrenată de Dan Fleșeriu și Valentin Boian.

Felicitări, jucătorilor și staff-ului! Mulțumiri, spectatorilor care au susținut echipa! Urmează restanța din etapa a 7-a cu SCMU Craiova, miercuri, 20 Decembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor, iar apoi, meci în deplasare cu CSM Oradea și ultima apariție din acest an pe teren propriu, partida de acasă cu BC CSU Sibiu, sâmbătă, 30 Decembrie, de la ora 18.00. Hai, Constanța!”, au transmis reprezentanţii CSM Constanţa.

În Grupa B a Ligii Naţionale de Baschet Masculin CSM Constanţa se află pe locul 5, cu 17 puncte, având 6 victorii şi 5 înfrângeri.

De partea cealaltă, CS Vâlcea este pe 6, cu 15 puncte, înregistrând până în momentul de faţă 4 victorii şi 6 înfrângeri.

Aşadar, urmează cu siguranţă şi alte meciuri spectaculoase în Sala Sporturilor din Constanţa la care baschetbaliştii de la malul mării vor fi protagonişti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6489 secunde