Echipele de baschet ale CSM-ului Constanţa, victorii categorice în deplasare

536

Articole de la același autor

Week-end fructuos pentru echipele de baschet ale CSM-ului Constanţa, care şi-au trecut în cont victorii atât la feminin, cât şi la masculin.

În etapa a şasea a Ligii Naţionale feminine, CSM Constanţa s-a impus, cu scorul de 81-67, pe terenul celor de la Rapid Bucureşti, după o prestaţie constantă şi sigură.

Ioana Ghizilă a fost principala marcatoare a Constanţei, cu 15 puncte (4x3p), toate reuşite numai de la linia de trei puncte şi de la linia de libere. Coechipiera sa Annemarie Gödri-Părău a fost însă cea mai eficientă jucătoare de pe parchet şi a încheiat cu 12 puncte, trei recuperări şi cinci pase decisive, având procentaj maxim de 100% la aruncări.

Au mai evoluat: Sigrid Koizar (13 p, 9 recuperări, 2 pase decisive), Kristina Higgins (10 p, 7 recuperări, 2 pase decisive), Laura Vaida (10 p, 5 recuperări, 2 pase decisive), Gabriela Irimia (8 p, 5 recuperări, 2 pase decisive), Alina Podar (6 p), Gabriela Mărginean (5 p), Anisia Croitoru (2 p, 3 recuperări), Denisa Fota (2 recuperări) şi Bianca Fota. Următoarea etapă rezervă şi derby-ul campionatului, CSM Constanţa urmând să primească vizita celor de la Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, meci programat pe 23 decembrie, la Sala Sporturilor.

XXX

Victorie şi pentru baschetbaliştii de la CSM Constanţa pe terenul celor de la CSM Focşani! „Gladiatorii” au continuat forma bună pe care au arătat-o în etapa precedentă şi s-au impus pe terenul echipei din Focşani, cu scorul de 85-76. 




Dragoş Diculescu a încheiat în „double double”, cu 16 puncte, 12 recuperări (10 defensive) şi trei pase decisive, în timp ce Bryan Griffin a fost principalul marcator, cu 18 puncte şi cinci recuperări. Au mai jucat: Kyndall Hill (14 puncte, 9 recuperări), Jorden Duffy (10 p, 6 recuperări, 9 pase decisive), Cedric Henderson Jr (8 p, 4 recuperări), Rolland Török (7 p, 2 recuperări), Mario Lazăr (6 p, 2 recuperări), Andrei Oprean (3 p), Ştefan Gribinic (3 p). Din lot, au mai făcut parte Şerban Jeles şi Vitalie Bălan.

De remarcat revenirea lui Vytenis Cizauskas, care a bifat primele minute pe pachet după o lungă perioadă în afara terenului, marcată de o accidentare.

Pentru CSM Constanţa, urmează un meci pe teren propriu, cu CS Vâlcea 1924, echipă în faţa cărei îşi poate lua revanşa, după înfrângerea din meciul tur, scor 72-81. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4508 secunde