Sfârşit de săptămână intens pentru CSM Constanţa. Se joacă handbal, baschet şi volei în Sala Sporturilor

296
Sfârşit de săptămână intens pentru CSM Constanţa. Se joacă handbal, baschet şi volei în Sala Sporturilor - fond-csm-program-iar-1706280662.jpg

Articole de la același autor

CSM Constanţa se pregăteşte pentru un week-end plin cu meciuri susținute de echipele de volei, handbal și baschet în ligile naționale și competițiile de juniori, dar și un Campionat European U21 de tenis de masă, unde fetele de la malul mării luptă pentru medalii. Sâmbătă și duminică, constănțenii sunt invitați la Sala Sporturilor pentru un adevărat regal sportiv, și tot în weekend așteptăm vești de la atleți, care concurează la Cupa României.

Săptămâna se încheie pentru voleibaliștii de la CSM Constanța cu un meci pe teren propriu în compania celor de la Universitatea Cluj, în cadrul etapei a XV-a din Divizia A1. Echipa noastră este favorită în fața ultimei clasate, pe care a învins-o în tur, la Cluj-Napoca. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală cheamă constănțenii la meci, sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 15:00, la Sala Sporturilor „Simona Amânar”.

Voleibalistele U15 antrenate de Vanesa Deșliu și Bianca Cojocaru participă la cel de-al treilea turneu al Campionatului Național, în weekend, la sala Complexului Sportiv Tomis din strada Flămânda. CSM Constanța va juca, în ordine, cu ACS Flamingo Volleyball Club Constanța, CSȘ1 Constanța și CSȘ Tulcea. Echipa noastră este lider neînvins în Seria B, după 6 meciuri, cu 17 puncte din 18 posibile, și vrea să continue șirul victoriilor sâmbătă și duminică.

Handbaliștii constănţeni revin în arenă, pentru primul meci oficial din 2024. În formulă completă, cu cei cinci internaționali reveniți de la Campionatul European din Germania, CSM Constanța luptă pentru cea de-a 11-a victorie în Liga Zimbrilor. CSM Constanța joacă împotriva penultimei clasate, CSM Sighișoara, meciul-restanță din etapa a XIV-a. Băieții de pe litoral vor să debuteze cu dreptul în returul campionatului, duminică, 28 Ianuarie, de la ora 17:30, în Sala Sporturilor „Simona Amânar”. Meciul va fi în direct la ProArena.

Juniorii 1 CSM Constanța reiau şi ei meciurile din Campionatul Național de Handbal Masculin. Handbaliștii antrenați de Enis Murtaza debutează în 2024 cu un joc în deplasare, pe terenul celor de la CSȘ Galați, în cadrul etapei a 8-a din Seria B, duminică, 28 Ianuarie, de la ora 12:00.

Baschetbaliștii de la CSM Constanța încep faza a II-a a campionatului, în Liga Națională Getica 95, cu un meci contra celor de la Dinamo București. Intrată în Grupa 1-10 cu două victorii, CSM Constanța luptă pentru fiecare punct care o poate aduce mai aproape de play-off. Băieții antrenați de Dan Fleșeriu promit spectacol și mizează pe tribune pline în duelul cu dinamoviștii, sâmbătă, 27 Ianuarie, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor.

Cu un parcurs perfect până acum în Liga Națională Getica 95, baschetbalistele antrenate de Alexandru Olteanu cheamă suporterii la un nou spectacol în Sala Sporturilor. Vicecampioana României, CSM Constanța este favorită în meciul cu ultima clasată, CSM Târgu Mureș. Baschetbalistele noastre vor cea de-a 10-a victorie din acest sezon în campionat, duminică, 28 Ianuarie, de la ora 14:30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4783 secunde