Săptămână perfectă pentru Clubul Sportiv Municipal Constanţa. Victorii la baschet şi volei

332
Săptămână perfectă pentru Clubul Sportiv Municipal Constanţa. Victorii la baschet şi volei - fond-csm-performante-1706622732.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Municipal Constanţa a înregistrat la capătul săptămânii trecute noi performanţe notabile în ligile naţionale în care evoluează. În primul rând vorbim despre echipa de baschet masculin care a obţinut o victorie importantă.

Baschetbaliștii antrenați de Dan Fleșeriu și Valentin Boian au câștigat cu 98-52 (47-22), în fața echipei Dinamo Bucureşti, primul meci din Grupa 1-10 a campionatului, după o seară magică la Sala Sporturilor.

În fața unui public minunat, care a vibrat la fiecare reușită a favoriților, spectacolul a început înainte de pauză și a continuat în repriza secundă, controlată la fel de autoritar de băieții noștri.

Bryan Griffin a încheiat meciul în double double, cu 18 puncte și 15 recuperări, în timp ce Cedric Henderson Jr a fost coșgeterul partidei, cu 25 de puncte marcate. Hill 13p, Duffy 12p, Torok 11p, Cizauskas 6p, Gribinic 6p, Lazar 4p și Oprean 3p au pus și ei umărul la victorie, iar Balan, Jeles și Omer au prins minute bune pe teren în această victorie de pus în ramă. Conducerea clubului mulţumeşte spectatorilor pentru susținere și pentru atmosfera extraordinară creată la Sala Sporturilor. CSM Constanța are 3 victorii și avansează în clasament, iar în etapa viitoare joacă din nou pe teren propriu, sâmbătă, 3 februarie, contra lui Rapid București.

Totodată, baschetul de la malul mării a mai obţinut o victorie mare în meciul juniorilor U18 în Campionatul Național Masculin. CSM Constanța a învins U-BT Cluj-Napoca și se menține pe locul 3 în Grupa Națională, scor final 56-52.

CSM Constanța are patru victorii în cele șapte meciuri disputate în Grupa Națională, unde a acumulat 11 puncte. Băieții antrenați de Norbert Kovasch se pregătesc de un nou duel de foc, cu CSU Știința București, meci programat la Constanța, duminică, 28 ianuarie, de la ora 14:00 la Sala Flămânda.

De asemenea, a existat şi o victorie categorică, în trei seturi, pentru voleibaliștii noștri la Sala Sporturilor și totodată s-a consemnat şi debutul pentru Alex Ignat în Divizia A1 Masculin cu două puncte realizate.

CSM Constanța a câștigat cu 3-0 (25-18, 25-21, 25-15) duelul cu Universitatea Cluj, din etapa a XV-a a Diviziei A1. Un meci la dispoziția băieților antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală, care au fost net superiori și s-au impus într-o oră și 6 minute de joc. Au evoluat: Dinculescu 12 puncte (16 preluări, 44% pozitive, 31% excelente), Vidoni 11p (11 preluări, 55%, 45%), Asmarandei 8p, St Jean 7p, Druță 7p, Frîncu 5p, Ignat 2p, Arquez 2p, Badea 1p, Gavriz libero, Grigore, Constantinescu, Săvoiu libero, Popa (rezervă). CSM Constanța obține cea de-a 8-a victorie în campionat și se menține pe locul 7, cu 23 de puncte, în zona play-off a clasamentului. Urmează un meci pe terenul campioanei CSM Arcada Galați, în etapa a XVI-a. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4831 secunde