Meci mare pentru tenisul de masă constănţean. Partida se va disputa la LPS "Nicolae Rotaru"

149
Meci mare pentru tenisul de masă constănţean. Partida se va disputa la LPS

Articole de la același autor

După foarte mult timp, sala de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa, va găzdui un meci de etapă europeană. Vorbim despre un meci internaţional în care echipa feminină a Constanţei va da piept cu una dintre cele mai bune formaţii din Europa.

Echipa de tenis de masă a celor de la CSM Constanţa își continuă aventura în ETTU Europe Cup Women și luptă pentru accederea în semifinalele competiției cu o echipă franceză, venită din Champions League, ALCL TT Grand-Quevilly.

La prima participare într-o competiție europeană de senioare, fetele noastre au avut un parcurs spectaculos, reușind să învingă echipe precum Muravera TT (Italia), Hujase Jaen Paraiso (Spania), Panathinaikos Atena (Grecia) și Girbau Vic (Spania).

Vicecampioana mondială U19, Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu, Alina Mușat și Camelia Mitrofan vor evolua, în dublă manșă, la Constanța și Le Grand Quevilly (Rouen), împotriva unor jucătoare cu experiență, precum Li Samson și Wu Jiaduo, ambele de origine chineză, Anais Salpin și Isa Cok. Sorții ne-au rezervat un adversar redutabil, care a părăsit Champions League deși a încheiat Grupa C cu două victorii, asemenea primelor două clasate, diferența făcându-se la numărul de jocuri câștigate.

Proaspăt medaliate la Campionatele Europene U21 din Macedonia, fetele antrenate de Viorel Filimon și Anamaria Sebe și consiliate de psihologul Mioara Șincan sunt pregătite să treacă acum la un alt nivel! Prima confruntare CSM Constanța vs. ALCL TT Grand-Quevilly va avea loc marţi, 30 ianuarie, cu începere de la ora 18:30.

Iată că la Constanţa fabrica de campioane în tenis de masă continuă să funcţioneze.

Antrenorul Viorel Filimon face o treabă foarte bună de foarte mulţi ani şi a reuşit să scoată jucătoare pe bandă rulantă care să se bată de la egal la egal cu cele mai bune tenismene ale lumii.

Poate părea ciudat că meciul se va disputa în sala de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa şi nu se dispută în Sala Sporturilor „Simona Amânar”, însă acest lucru poate fi considerat un avantaj pentru echipa de la malul mării.

Este vorba de o sală mai mică cu care adversarele nu vor fi obişnuite, iar publicul care va asista la meci va putea face o atmosferă incendiară pentru a le purta spre victorie pe fetele de la malul mării.

Aşadar, marţi la Constanţa va fi o atmosferă de meci mare iar fanii tenisului de masă sunt invitaţi în număr cât mai mare să le susţină pe fetele antrenate de Viorel Filimon şi Anamaria Sebe.

O victorie în prima manşă le-ar da şansa constănţencelor să tranşeze calificarea şi să meargă fără mari emoţii în Franţa la manşa retur.

Rămâne de văzut dacă CSM Constanţa va reuşi victoria mult aşteptată de toată suflarea tenisului de masă constănţean.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4757 secunde