Handbalul şi voleiul ţin steagul sus pentru CSM Constanţa

279
Handbalul şi voleiul ţin steagul sus pentru CSM Constanţa - fond-csm-rezultate-noii-1707314482.jpg

Articole de la același autor

Clubul Sportiv Municipal Constanţa i-a obişnuit pe iubitorii sportului de la malul mării cu performanţe notabile. Este adevărat că au mai existat şi înfrângeri, însă de cele mai multe ori constănţenii au obţinut rezultate frumoase.

În ultimul meci pe care l-a disputat în Liga Zimbrilor, echipa de handbal masculin a celor de la CSM Constanţa a obţinut o victorie importantă pe terenul celor de la Potaissa Turda.

Echipa noastră a câştigat, scor 33-26 (12-15), derby-ul cu Potaissa, după o repriză secundă fantastică.

Dani Vasile a avut o serie de intervenții salvatoare, iar apărarea a fost aproape impenetrabilă în primele 16 minute după pauză, când CSM Constanța a întors rezultatul, 21-17, primind doar două goluri.

Jocul centrului Andrei Drăgan, cel care a finalizat spectaculos câteva acțiuni personale și a lovit necruțător pe contraatac, reușind un procentaj perfect: 10 goluri din 10 aruncări, a fost excelent.

L-a secondat Aliokhin 7 goluri, iar Nistor 5, Chikovani 2, Komogorov 2, Nikolic 2, Mourino 1, Ilie 1, Căbuț 1, Ravnic 1 şi Vasile 1 gol au completat lista marcatorilor. Au mai evoluat Rusu, Andrei, Susanu și Vegar. Este cea de-a 12-a victorie în 15 etape. În urma victoriei CSM Constanța revine pe locul 2 în Liga Zimbrilor.

Urmează un meci pe teren propriu cu CSM Vaslui, vineri, 9 februarie, la Sala Sporturilor.

Voleibalistele junioarele U17 de la CSM Constanța continuă seria victoriilor în Campionatul Național. La Lugoj, fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru și Vanesa Deșliu au obținut două victorii din tot atâtea meciuri, 3-2 la seturi în meciul tur și 3-0 în meciul retur. Ambele meciuri s-au jucat pe terenul celor de la CSS Lugoj.

Primul meci de la Lugoj a avut un început mai greu pentru echipa noastră, care s-a văzut condusă cu 2-0 la seturi. CSM Constanța a întors însă scorul de pe tabelă și soarta partidei și s-a impus în decisiv cu 15-12.

La distanță de o zi, CSM Constanța a disputat returul întâlnirii cu CSS Lugoj. Un meci mult mai sigur decât precedentul, tranșat în minimul de seturi în care CSM Constanța a dominat seturile, încheiate cu 25-21, 25-21 și 25-16.

CSM Constanța U17 este lider în Seria C Elită, cu 8 puncte, fără înfrângere în cele trei partide disputate până acum. În următoarea etapă CSM Constanța U17 se va deplasa pe terenul celor de la CS Dacia Mioveni, etapă programată pe 17 Februarie cu o echipă pe care am învins-o în partida tur cu 3-0. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4735 secunde