Performanţe foarte bune ale sportivilor de la CSM Constanţa

113
Performanţe foarte bune ale sportivilor de la CSM Constanţa - fond-csm-rezultate-nnoi-1707825336.jpg

Articole de la același autor

În Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploiești au început meciurile din cadrul turneului internațional „Dracula Open” la care participă sportivi din 26 de țări.

De la CSM Constanța evoluează șase pugiliști (la juniori și tineret).

În gala de luni seară au boxat doi pugiliști de la CSM Constanța, la juniori, în semifinalele categoriei 66 de kg, Sali Evren, care a pierdut la puncte meciul cu Eyvasli Valeh din Azerbaidjan, dar boxerul nostru, campion național de cadeți, aflat la prima competiție de juniori a avut o evoluție meritorie și va urca pe podium, câștigând medalia de bronz.

Tot luni seară, la tineret, categoria 75 kg, Sebastian Ilioi (CSM Constanța) a fost învins la puncte de Eduard Mușeț, un sportiv cu palmares mai bogat, dar evoluția pugilistului nostru a fost curajoasă și promițătoare, el fiind un boxer de perspectivă.

În zilele următoare, vor boxa ceilalți sportivi de la CSM Constanța, la feminin, tripla campioană europeană, Amalia Niță la categoria 75 kg (tineret) și Ionela Șoacăț la categoria 54 kg (junioare), iar la masculin, Sebastian Bălan la cat. 75 kg (juniori) și Andrei Maftei la cat. 71 kg (tineret).

Antrenorii sportivilor de la CSM Constanța sunt Mihai Constantin și Ionuț Bodilcu.

Constănțeni la „Gala gimnasticii românești”

Totodată, CSM Constanţa punctează şi la capitolul gimnastică artistică. Trofeul pentru cea mai bună sportivă a anului 2023 la gimnastică artistică feminină îl va primi Sabrina Maneca Voinea de la CSM Constanța, la „Gala gimnasticii româneşti”.

Medaliată cu bronz la sol la Campionatele Europene și ocupantă a locului 4 la Mondiale, Sabrina s-a calificat cu echipa națională la Jocurile Olimpice de la Paris.

Din formația României a făcut parte şi o altă gimnastă de la CSM Constanța, Andreea Preda, care și ea va fi premiată în cadrul festivității.

„Gala gimnasticii româneşti” este programată vineri, 16 februarie, de la ora 15:00, la Circul Metropolitan din Bucureşti, iar intrarea spectatorilor este gratuită.

Voleibaliștii au ambiții mari

Nu în ultimul rând, la începutul acestei săptămâni, voleibaliştii de la CSM Constanţa au făcut un meci mare.

CSM Constanța a învins-o pe Dinamo București și a produs surpriza etapei a XVII-a din Divizia A1. Cu un atac magistral și o recepție superbă, echipa antrenată de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală a încheiat conturile într-o oră și 13 minute de joc, câștigând în minimum de seturi, 3-0, contra sextetului condus de legenda Stelian Moculescu.

Băieții noștri s-au impus cu 25-19, 25-21, 25-20 în fața dinamoviștilor, care au încheiat pe locul 4 sezonul precedent și au ambiții mari în actuala ediție de campionat. Foarte bun jocul lui David Dinculescu, atât la fileu, cât și la preluare, tânărul nostru jucător reușind 15 puncte (procentaj 65% la atacuri) și 24 de preluări (42% pozitive, 21% excelente). Andrei Druță 13p, Valentino Vidoni 11p (15 preluări, 47%, 33%), Andrei Grigore 8p, Victor Asmarandei 4p, Federico Arquez 2p și liberoul George Gavriz au dat și ei totul pe teren pentru cea de-a 9-a victorie în campionat! Continuă cursa pentru un loc cât mai bun în play-off.

În etapa următoare, a XVIII-a, CSM Constanţa joacă în deplasare cu CSA Steaua București. Partida este miercuri, 14 februarie, de la ora 18:00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3438 secunde