Pugilistele din Mangalia, remarcate la Cupa României

321
Pugilistele din Mangalia, remarcate la Cupa României - boxul-1488480510.jpg

Articole de la același autor

În perioada 27 februarie - 2 martie, la Râmnicu Sărat, s-a desfășurat finala Cupei României la box feminin, pentru junioare, tineret și senioare, un preambul al Campionatului Național ce va avea loc în vară.

Peste 100 de sportivi legitimați la 35 de cluburi din țară au fost prezenți la întrecere. După încheierea tuturor confruntărilor, județul Constanța se poate mândri cu obținerea a șase medalii: trei de aur, una de argint și două de bronz.

La senioare, Lăcrimioara Perijoc (AS Box Club Municipal Callatis Mangalia/CS Steaua, antrenori Nicu Chioveanu și Adrian Lăcătuș) s-a impus în finala categoriei 54 kg, după ce adversara sa, Ioana Iorga (CSS Tulcea), a declarat abandon după a doua rundă.

Colaborarea celor cluburi a mai produs o medalie de aur. La categoria 57 kg, Claudia Nichita a trecut în ultimul act de Ionela Ungureanu, de la Turnu Severin.

La tineret, Andra Puiu (Box Club Litoral Mangalia, antrenor Barbu Alex Florescu) a obținut argintul la categoria 60 kg, iar colega sa de club Ionela Cotună a terminat pe locul trei, la categoria 63 kg.

Două clasări pe podium au contabilizat și elevele antrenorului Gheorghe Sbenghea, de la AS Club Alutus Mangalia. Narcis Sali a câștigat trofeul după ce trecut în finală, în prima repriză, de băimăreanca Denisa Dragoș, iar Andreea Răducanu a pus mâna pe medalia de bronz a categoriei 48 kg.

Supervizerul competiției a fost președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei.

La această ediție a Cupei României, s-a remarcat în mod special arbitrul AIBA constănțean Marius Marga, declarat de către organizatori drept cel mai bun arbitru al turneului.

"Sunt foarte mulțumit de rezultatele obținute de sportivele noastre. Au demonstrat, încă o dată, cât sunt de valoroase. Vreau să mulțumesc pe această cale antrenorilor de la Mangalia, pentru eforturile și dăruirea arătată în slujba boxului constănțean", a declarat Toma Matei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.591 secunde