Pugiliştii de la CS Năvodari, medaliaţi la Cupa României pentru seniori

188
Pugiliştii de la CS Năvodari, medaliaţi la Cupa României pentru seniori - pugilistii2-1616437744.jpg

Articole de la același autor

La Iași, s-au încheiat întrecerile Cupei României la box pentru seniori, competiție la care pugiliştii de la CS Năvodari au obținut rezultate foarte bune. Sportivii pregătiți de antrenorii Ferodin Ablalim și Marcel Jipeanu au câștigat două medalii - una de argint și una de bronz.

La categoria 69 de kg, Alexandru Cuciureanu și-a adjudecat medalia de argint, iar la categoria 52 de kg, Andrei Daniel Dudulică a obținut medalia de bronz.

Alexandru Cuciureanu are un palmares de invidiat: medalie de bronz la Campionatul European de tineret, de şase ori campion național, de trei ori campion național seniori, câștigător de şapte ori în Cupa României, are 189 de meciuri dintre care doar zece pierdute.

XXX

Într-o gală profesionistă desfășurată la Miami (Florida), Eronim Arădoaie l-a învins prin KO pe americanul Tray Martin, la categoria welter. Eronim este fratele lui Andrei Arădoaie, olimpicul României, ajuns la cel de-al 10-lea meci la profesioniști, dintre care a câștigat nouă și a terminat unul la egalitate, informează Federaţia Română de Box.

Eronim visează la titlul mondial la profesioniști, dar este foarte atent și la realizările lui Andrei, căruia i-a promis o vacanță de lux la Miami, imediat după ce dinamovistul va câștiga mult râvnita medalie olimpică.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.474 secunde