Campionatul Național de box pentru seniori

Pumnii lui Ionuț Gheorghe bagă spaima-n adversari

765
Mâine, la Arad, debutează în-trecerile turneului final al Campionatului Național de box pentru seniori, ediția 2009, competiție la care județul nostru va fi reprezentat de șapte pugiliști.
Vedeta lotului constănțean este Ionuț Gheorghe, de la CS Farul, medaliatul cu bronz la Jocurile Olimpice de la Atena 2004 urmând a lupta în limitele categoriei 64 kg. Ceilalți sportivi constănțeni care vor urca în ring sunt Cristian Crețu (54 kg), Ionuț Bodilcu (81 kg) - ambii de la CS Farul; antrenor, Ilie Dascălu -, Petrică Șchiopu (60 kg), Elvis Suliman (69 kg), Ionuț Neacșu (75 kg) - toți de la Callatis Mangalia; antrenor, Nicolae Chioveanu - și Claudiu Panteliciuc (+91 kg), de la BC Adan (antrenor, Aurel Simionescu).
"Obiectivul nostru este câștigarea a trei medalii, cât mai strălucitoare, poate chiar toate de aur. Am încredere în băieții noștri, trebuie să evolueze cu ambiție, pentru că turneul contează drept selecție pentru alcătuirea lotului ce va reprezenta România la Campionatul Mondial din Italia", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele Asociației Județene de Box Constanța, Toma Matei, care va conduce delegația dobrogeană și va oficia la concurs în calitate de arbitru.
Naționalele de la Arad se vor încheia în data de 2 august.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.1521 secunde