Pumnii strânși pentru HC Dobrogea Sud. Aduceți trofeul la Constanța!

228
Pumnii strânși pentru HC Dobrogea Sud. Aduceți trofeul la Constanța! - hcdobrogea-1494603383.jpg

Articole de la același autor

Week-end-ul acesta, Sala Sporturilor "Olimpia" din Ploiești găzduiește o nouă ediție a Final Four-ului Cupei României la handbal masculin. Protagoniste sunt cele mai bune patru formații din Liga Națională: Dinamo București, CSM București, HC Potaissa Turda și HC Dobrogea Sud Constanța. Pe lângă ridicarea trofeului, miza în sine este una foarte mare - calificarea în următoare ediție a Cupei EHF, a doua competiție valorică a Europei.

Primul duel, din semifinale, are loc sâmbătă, 13 mai, de la ora 14.45, și le vor pune față în față pe HC Dobrogea Sud Constanța și HC Potaissa Turda.

Meciul se anunță a fi deschis oricărui rezultat. În acest sezon de Ligă Națională, cele două echipe și-au câștigat meciurile de pe teren propriu. La Constanța, HCDS s-a impus cu 37-28, iar la Turda, Potaissa a învins cu 35-29.

"Suntem extrem de optimiști înaintea Final Four-ului. Nu mai avem probleme de sănătate, suntem odihniți fizic și mintal, pregătiți să ne întoarcem la Constanța cu trofeul", a declarat tehnicianul constănțenilor, Aihan Omer.

În cea de-a doua semifinală, programată tot sâmbătă, de la ora 17.30, Dinamo București întâlnește pe CSM București. Finalele sunt programate duminică, 14 mai.

Competiția este transmisă, în direct, pe Digi Sport 3.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5384 secunde