Dinamo București - HCDS Constanța, în Liga Națională de handbal masculin

"Putem câștiga în Capitală, însă totul se va decide în play-off!"

238

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud joacă, astăzi, de la ora 18, în fieful liderului Dinamo București, într-o partidă contând pentru etapa a XXl-a din Liga Națională. 


Cu doar un punct obținut în ultimele trei etape, echipa constănțeană, pregătită de Djordje Cirkovic și Marko Sesum, are mare nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în grupul primelor patru formații ce vor pleca în play-off cu avantajul de a disputa în faza sferturilor de finală două partide, din totalul de trei, pe teren propriu. 


Nu le va fi deloc ușor, astăzi, constănțenilor. HCDS nu se poate baza pe toți jucătorii, în timp ce la Dinamo a revenit unul din cei mai valoroși jucători din campionat, golgeterul iranian Sajad Esteki. Toate calculele indică formația din Capitală ca fiind favorită la obținerea celor trei puncte. Cu toate acestea, jucătorii constănțeni afișează un calm și o încredere debordantă. 


În partida tur, disputată la Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud a învins pe Dinamo, scor 32-29 (15-14). 
"Personal, nu mă simt foarte bine și, din păcate, Branko Angelovski și Nikola Crnoglavac vor lipsi în mod precis cu Dinamo. Avem mare nevoie de victorie, însă suntem liniștiți. Dacă ne facem jocul obișnuit, sunt sigur că vom putea câștiga. Contează foarte mult să fim lipsiți de probleme medicale în play-off, acolo unde se va decide cea mai bună echipă", a declarat veteranul de 41 de ani Dalibor Cutura. 


Derby-ul Ligii Naționale poate fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 3 și Dolce Sport 3. 


Clasament: 1. Dinamo București (49 puncte/18 meciuri ), 2. Potaissa Turda (40 p/19 m), 3. CSM București (39 p/19 m), 4. HC Dobrogea Sud (38 p/18 m), 5. HC Odorhei (36 p/18 m), 6. Politehnica Timișoara (31 p/19 m). 


Au împărțit mărțișoare în mall 
Jucătorii HCDS au fost prezenți, ieri, la Vivo, acolo unde au oferit doamnelor și domnișoarelor câte o floare, simbolizând mărțișorul tradițional de 1 martie. 


Gestul a fost privit cu admirație de către reprezentantele sexului frumos. Noii membri ai legiunii străine de pe litoral, Dusko Celica, Zoran Nikolic, Dane Sijan, au trecut cu brio de emoții, iar alături de aceștia, au mai fost prezenți George Buricea, Laurențiu Toma, Bogdan Moisă, Mladen Rakcevic, Dragoș Soare, Dalibor Cutura și Ionuț Săulescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6792 secunde