Ancheta realizată de Federația Română de Rugby

Radu Nicolae Mocanu, în Top 3 al antrenorilor de juniori

645
Radu Nicolae Mocanu, în Top 3  al antrenorilor de juniori - radu-1391013558.jpg

Articole de la același autor

Doi constănțeni - Radu Nicolae Mocanu și Cristian Cojocaru - au fost incluși în topul primilor cinci antrenori de juniori pe anul 2013, în ancheta realizată de Federația Română de Rugby. 


Cu un total de cinci puncte, antrenorul echipei de rugby juniori U18 CS Cleopatra Mamaia, Radu Nicolae Mocanu, ocupă locul trei în clasamentul celor mai buni antrenori de juniori din România pe 2013, în timp ce tehnicianul de la CS Tomitanii Constanța, Cristian Cojocaru, care a adunat trei puncte, se situează pe poziția a cincea, în urma voturilor acordate de Daniel Mitrea, manager de înaltă performanță al FRR, și Hari Dumitraș, antrenor federal. 
Liderul ierarhiei este Ștefan Acsinte (13 p), urmat de Răzvan Popovici (7 p). 
"Faptul că antrenorul nostru a fost nominalizat pentru titlul de cel mai bun antrenor de juniori din 2013 este o onoare și în același timp o recunoaștere a activității pe care o depun cei de la clubul nostru. Sperăm ca, anul acesta, să schimbăm medalia de argint cucerită anul trecut cu una de aur, pentru că marele nostru obiectiv este câștigarea titlului de campioană", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele CS Cleopatra Mamaia, Vasile Chirondojan. 
v v v
Iată-i și pe ceilalți laureați ai anchetei realizate de FRR: Valentin Ursache - cel mai bun rugbist român care evoluează la o echipă din străinătate; Cătălin Fercu - cel mai bun jucător din România; Michael Wiringi - cel mai bun jucător străin din România; Chester Williams - cel mai bun antrenor din România; Alexandru Bucur - cel mai bun junior; Adrian Apostol - cel mai bun jucător de rugby în 7; Vlad Iordăchescu - cel mai bun arbitru român. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5915 secunde