Rafael Nadal a scris istorie. Ibericul a câștigat al 14-lea titlu la Roland Garros

329
Rafael Nadal a scris istorie. Ibericul a câștigat al 14-lea titlu la Roland Garros - nadal-1654448508.jpg

Articole de la același autor

 Rafael Nadal (5 ATP) și-a adjudecat al 14-lea titlu la Roland Garros, după ce l-a învins în finală pe Casper Ruud (8 ATP), scor 6-3, 6-3, 6-0, precizează digisport.ro.

Rafael Nadal, victorie fără drept de apel în fața lui Casper Ruud

Finala de la Paris a început cum nu se putea mai bine pentru spaniol. După 49 de minute, Rafael Nadal și-a adjudecat primul set al meciului, după ce a profitat de erorile lui Casper Ruud. 6-3 s-a încheiat primul set în favoarea ibericului. Setul secund a fost început mult mai bine de Casper Ruud. Norvegianul a ajuns la 3-1 la un moment dat, dar Rafael Nadal a întors scorul și a câștigat setul doi cu același scor de 6-3. Din acel moment, Nadal nu a mai cedat niciun game.

Nadal a scris istorie în 37 de minute. Atât a durat setul trei, pe care spaniolul și l-a adjudecat la zero. 11 game-uri la rând a câștigat Rafael Nadal și nu i-a mai dat nicio șansă lui Casper Ruud în finala de la French Open. Norvegianul s-a aflat la prima finală de Grand Slam.

Pentru succesul de la Paris, Rafael Nadal a fost remunerat cu suma de 2.2 milioane de euro și 2.000 de puncte ATP, în timp ce Casper Ruud s-a ales cu 1.1 milioane de euro și 1.200 de puncte ATP.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3422 secunde