Rapid în faliment, Astra și Steaua în Champions League

326
Rapid în faliment, Astra și Steaua în Champions League - rapid-1469027764.jpg

Articole de la același autor

Primului eșalon al fotbalului românesc continuă să fie o ligă a contrastelor. Mâine, de la 18.30, debutează ediția 2016/2017 a Ligii l, cu duelul dintre FC Voluntari și FC Viitorul Constanța, dar, în același timp, nu știm cu exactitate care este cea de-a 14-a echipă care va fi înscrisă la startul competiției!

Judecătorii Curții de Apel București au amânat, ieri, din nou procesul clubului Rapid București, în care s-a cerut suspendarea deciziei de faliment, hotărâre dată pe 13 iunie. Instanța a stabilit ca următorul termen să fie 24 august, când am putea asista la desființarea Rapidului, clubul fiind în incapacitatea de a se mai înscrie în Liga l, urmând ca locul acesteia să fie luat de ACS Poli Timișoara.

Rapidul poate da în judecată LPF, însă șansele de a avea câștig de cauză sunt aproape nule.

XXX

La polul opus, Astra Giurgiu și Steaua București și-au aflat datele și orele la care vor juca prima manșă a turului trei preliminar din UEFA Champions League. Steaua va juca marți, 26 iulie, de la ora 20, în deplasare, cu Sparta Praga, iar Astra Giurgiu o va întâlni pe FC Copenhaga, miercuri, 27 iulie, ora 21, pe teren propriu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9947 secunde